EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

A nő aki milliókat költött, hogy Kim Kardashian legyen -Fotók!

Közel 5 millió forintot költött plasztikai műtétekre a brazil származású 24 éves Jennifer Pamploma, csak hogy megtévesztésig hasonlítson a számára tökéletes nőre, a reality műsoráról és botrányairól elhíresült Kim Kardashianra.

Jennifer fiatal kora ellenére már több tucat beavatkozáson esett túl. Az első mellnagyobbítása 17 évesen történt meg, bár még nem a végleges méretet kapta a keble. Majd sorra következtek a különböző plasztikai műtétek, hogy a Sao Pauloban született lány igazán a hőn áhított idomokkal hódíthasson.


Állítása szerint nagyon frusztrálta, hogy vékony és kevésbé formás vonalakkal áldotta meg a sors, ezért döntött úgy, hogy megváltoztattatja külsejét. Zsírleszíváson esett át amit aztán a fenekébe fecskendeztek, valamint csípő implantátumokat is kapott, ráadásként pedig kivetette 4 bordáját, hogy alakja a a homokórára hasonlítson. Volt orrplasztika és szájfeltöltés is, valamint több kozmetikai beavatkozást is végeztek a lányon.

Jennifer a Nevadai sivatagban készült képeivel is példaképe híres fotóit akarta utánozni, miközben elárulta azt is, hogy 3 héttel a fotózás előtt esett át a fenéknagyobbító kezelésen, ami miatt elég kellemetlen volt számára a forró sivatagban ülni. A lány a képek láttán úgy döntött, hogy még mindig nem elég nagy a feneke, ezért további kezelésekre adja a fejét a plasztikai sebészek tanácsai ellenére is.


A korábban Versace modellként dolgozó lány, ma már saját ‘rúzsvonalával’ is népszerűvé vált, és gyakran kérnek tőle közös fotót, hiszen rengetegen úgy hiszik, ő Kardashian. Ma már Jennifer egyre többször hallja, hogy a szája Kylie Jennerhez hasonlít, míg feneke már egyre közelebb áll Kim ikonikus hátsójához.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.