2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Extra

A nő aki milliókat költött, hogy Kim Kardashian legyen -Fotók!

Közel 5 millió forintot költött plasztikai műtétekre a brazil származású 24 éves Jennifer Pamploma, csak hogy megtévesztésig hasonlítson a számára tökéletes nőre, a reality műsoráról és botrányairól elhíresült Kim Kardashianra.

Jennifer fiatal kora ellenére már több tucat beavatkozáson esett túl. Az első mellnagyobbítása 17 évesen történt meg, bár még nem a végleges méretet kapta a keble. Majd sorra következtek a különböző plasztikai műtétek, hogy a Sao Pauloban született lány igazán a hőn áhított idomokkal hódíthasson.


Állítása szerint nagyon frusztrálta, hogy vékony és kevésbé formás vonalakkal áldotta meg a sors, ezért döntött úgy, hogy megváltoztattatja külsejét. Zsírleszíváson esett át amit aztán a fenekébe fecskendeztek, valamint csípő implantátumokat is kapott, ráadásként pedig kivetette 4 bordáját, hogy alakja a a homokórára hasonlítson. Volt orrplasztika és szájfeltöltés is, valamint több kozmetikai beavatkozást is végeztek a lányon.

Jennifer a Nevadai sivatagban készült képeivel is példaképe híres fotóit akarta utánozni, miközben elárulta azt is, hogy 3 héttel a fotózás előtt esett át a fenéknagyobbító kezelésen, ami miatt elég kellemetlen volt számára a forró sivatagban ülni. A lány a képek láttán úgy döntött, hogy még mindig nem elég nagy a feneke, ezért további kezelésekre adja a fejét a plasztikai sebészek tanácsai ellenére is.


A korábban Versace modellként dolgozó lány, ma már saját ‘rúzsvonalával’ is népszerűvé vált, és gyakran kérnek tőle közös fotót, hiszen rengetegen úgy hiszik, ő Kardashian. Ma már Jennifer egyre többször hallja, hogy a szája Kylie Jennerhez hasonlít, míg feneke már egyre közelebb áll Kim ikonikus hátsójához.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.