EUR: 323,49 Ft
CHF: 291,31 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Program

A nyári Piknik show megvolt, jöhet a Balatoni Retro Láz!

Őrületes bulival indult a nyár, hiszen a Total Dance Piknik a 80’-as, 90’-es évek legnagyobb sztárjait vonultatta fel, de az időutazás ezzel nem ért véget, hiszen augusztusban indul a Balatoni Retro Láz!

Idén vadonatúj szabadtéri helyszínen, a Kincsem Parkban került megrendezésre a Total Dance Festival, ahol mint mindig, most is a 80’-as, 90’-es évek világsztárjai és haza előadóink exkluzív produkciókkal léptek színpadra és egy grandiózus show keretein belül a retró világába csöppentünk pár órára. A teljesség igénye nélkül pár név, akik a felejthetetlen bulit biztosították: Five, 2 Unlimited, No Mercy, Ganxsta Zolee és a Kartel, Betty Love, Erős vs. Spigiboy, Bestiák. A rendezvényen eddig soha nem látott hang és fénytechnika, látványelemek, egyedi színpadkép, LED falak, előre koreografált tánc-show és rengeteg meglepetés várta a közönséget, akik egy igazi időutazáson vettek részt, és a régi slágerek hallatán újra felidézhették a gyermekkorukat, tinédzser éveiket.


A show persze folytatódik a teltházas nyárindító Piknik után, hiszen a Total Dance csapata leköltözik a magyar tengerhez, hogy a Balatonon, Siófok arany partján idézzék fel a legjobb nyári bulikat és slágereket, augusztus 12-én. A Balatoni Retro Láz fellépői között ott lesz Dr Alban, La Bouche, Kozsó és az Ámokfutók, Animal Cannibals, Splash, és az UFO is.

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek