EUR: 323,34 Ft
CHF: 288,69 Ft
2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Belföld

A sikeres nemzeti konzultáció erőt ad a kormánynak

A sikeres nemzeti konzultáció erőt ad a kormánynak, amely az eredmény tükrében “nyugodtan” felléphet erélyesen Európában, vétót emelhet bizonyos kérdésekben – jelentette ki a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Tuzson Bence hangsúlyozta: minden színtéren sokkal erősebb lehet a kabinet, ha ennyi ember egyetért és kiáll a politikája mellett.


Az államtitkár szerint Soros György “zűrzavaros”, “maffiaszerű” hálózatot működtet, amely pénzügyi szempontból is teljesen átláthatatlan. A cél, hogy átláthatóvá tegyék a rendszert, ez minden magyar érdeke – nyomatékosította.

Tuzson Bence “érdekes véletlennek” nevezte, hogy Soros György ugyanakkor tárgyalt Brüsszelben, mint amikor Botka László szegedi polgármester, MSZP miniszterelnök-jelöltje. Fontos, hogy nyilvánosságra kerüljenek a megbeszélések részletei, mivel Botka László korábban bejelentette, hogy lebontaná a határon a kerítést – mondta.

Magyarország érdeke azonban a biztonság megőrzése, és ennek elérésében semmi sem rendítheti meg a kormányt – szögezte le az államtitkár.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hatalmas lehetőség előtt áll a magyar akvakultúra ágazat

  Hatalmas lehetőség előtt áll a magyar akvakultúra ágazat

  Hatalmas lehetőséget jelentenek a magyar akvakultúra ágazat számára az uniós halászati támogatások 2020 utáni elosztására vonatkozó szabályok, amelyeket a Mezőgazdasági és Halászati Tanács elfogadott – közölte Nagy István agrárminiszter Luxembourgban az MTI-hez kedden eljuttatott közleménye szerint.

 • Emberölés áldozata lett egy tiszafüredi nő

  Emberölés áldozata lett egy tiszafüredi nő

  Emberölés áldozata lett az a tiszafüredi nő, akit férjével együtt holtan találtak június 16-án otthonukban – tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.

 • Elkezdődtek az idei Erzsébet-táborok

  Elkezdődtek az idei Erzsébet-táborok

  Elkezdődtek az Erzsébet-táborok, idén nyáron mintegy harmincezer gyermek nyaralhat Zánkán – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kedden az MTI-vel.