EUR: 325,25 Ft
CHF: 294,90 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Egyéb Győr

A szurkolóknak is köszönetet mondtak a győri lányok!

A szurkolókkal közös évadbúcsúztatót tartott nemrég a Győri Audi ETO KC az Audi Aréna Győr előtti területen. Sokan gyűltek össze, hogy együtt ünnepeljenek a játékosokkal és elárasszák őket talán még egy kicsit több szeretettel, mint amit szezon közben kaptak.

Nycke Groot kis rajongójával és a tőle kapott ajándékkal
Fotó: HAK

A szurkolói évadzáró szerencsére a legnagyobb sikerek felelevenítésével indult, hiszen a lányok megnyerték a BL-t és a bajnokságot is. Görbicz Anita és Ambros Martin a BL-trófeát is kihozta a közönségnek, hogy lássák: ezért hajtottak annyit a szezonban, s lám, itt van, rengeteg munkával elérhető volt.


A Győri Audi ETO KC. vezérszurkolóiból egy maroknyi
Fotó: HAK

Görbicz Anita, a csapat világklasszis kapitánya elmondta: a szurkolók nélkül nem sikerült volna ez a szezon olyanra, amilyenre szerencsére alakult. Akkor is érezték a szeretetüket, amikor egy kicsit hullámvölgyben voltak, és segítségükkel sikerült kijönni onnan. Ambros Martin hozzáfűzte, hogy bár most pihenő vár a csapatra, ő legszívesebben soha nem vetne véget ennek a mostani szakasznak, annyira eufóriában van a társaság. Ám komolyra fordította a szót és kiemelte: pihenniük kell a játékosoknak, hiszen a cél nem is lehetne más, mint negyedszer is elhódítani a BL-serleget. Egyébként nem mindenki kezdi meg a szabadságát, hiszen a válogatott játékosokra még feladatok várnak a nemzeti csapatoknál.

Tomori Zsuzsit is imádták a szurkolók, sokat köszönhet neki az ETO
Fotó: HAK

A szurkolók pedig végre ismét találkozhattak kedvenceikkel. Rengeteg ajándékot kaptak a lányok kicsiktől és nagyoktól egyaránt, megszámlálhatatlan autogramot osztottak szét, és lehet, hogy életükben nem készült még ennyi fotó róluk. A szurkolók szeretete kézzelfogható volt az este folyamán, volt, aki közös fotókkal, névvel címkézett pálinkát hozott a hölgyeknek, míg más plüssmacit vagy kispárnát nyújtott át a szívéhez legközelebb állónak. A játékosok pedig állták a rohamot, mindenkihez volt egy kedves szavuk, egy mosolyuk.


Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.