EUR: 330,97 Ft
CHF: 301,10 Ft
2019. október 17., csütörtök
Hedvig

Extra

Ez tette tönkre Weisz Fanni kapcsolatát édesanyjával

Legnagyobb titkáról rántja le a leplet Weisz Fanni a saját életéből készült színdarabban, ugyanis a siket modell egy megható nagymonológban üzen a darab végén édesanyjának, amelyből kiderül, mi okozhatta a két nő közötti viszályt. Az exkluzív részlet csak a Lokál Extrában olvasható!

Weisz Fanni és Peti
Fotó: Mészáros Diána

Egy hónapnyi találgatás után Weisz Fanni tiszta vizet önt a pohárba az édesanyjával való kapcsolatát illetően is. A siket modell a Szavak című darab végén önti ki a szívét és rántja leplet arról, mi vezethetett ahhoz, hogy megromoljon a viszonyuk. A Lokál Extra birtokába jutott exkluzív részlet szerint Fanni szeretett volna végre kitörni édesanyja túlzott féltésének kötelékéből, és minden vágya volt, hogy elkezdhesse közös életét szerelmével, a kosárlabdázó Hajmásy Péterrel. 


„De tudod, volt egy pillanat az életemben, amikor döntenem kellett. Arról, hogy megmaradok-e egy »betegnek«, aki mindig mindenben támogatásra szorul, vagy megpróbálok normális fiatal nőként önálló életet élni. Igen, azzal, akit szeretek…” – üzeni édesanyjának Fanni a Szavak című színdarab utolsó nagymonológjában, amelyet teljes egészében június 9-én a Játékszínben láthatnak a nézők. Az előadást a siketek és a nagyothallók egyaránt élvezhetik majd.  

Mint ismeretes, tavaly novemberben kezdtek el cikkezni arról a bulvárlapok, hogy Fanni és édesanyja, Ágnes között megromlott a viszony, sőt a két nő már hosszú ideje nem is kommunikál egymással. Ágnes asszony több fórumon igyekezett kifejezni bánatát, mivel úgy érezte, elveszítette kislányát. A Facebook-profilján több olyan bejegyzést tett közzé, amelyből sokan arra következtettek, hogy üzenni akart lányának.


A Lokálnak a szépséges modell elárulta, hogy tudatosan nem kívánt reagálni a nyilatkozatokra és az édesanyja posztjaira, mivel több, névtelenséget kérő forrás a párját, Pétert nevezte meg a családi probléma legfőbb okozójaként. Ezt a közelmúltban maga cáfolta meg, majd kelt szerelme védelmére, akivel már a családalapításra készülnek, és boldogabbak, mint valaha, dacára annak, hogy – mint korábban megírtuk – a távolság és a rosszindulatú pletykák az ő kapcsolatukat is kikezdték: korábban hónapokra szakítottak Péterrel. Az idő, a kitartás és a szerelmük azonban minden akadályt legyőzött. 

Weisz Fanni A Vikend című film díszbemutatója (Fotó: Máté Krisztián)

– Nekünk is voltak könnyebb és nehezebb időszakaink, mint minden normális párkapcsolatban, de mára nagyon egymáshoz nőttünk. Nem foglalkozunk a negatív hírekkel, és nem hagyjuk senkinek és semminek, hogy közénk álljon. Boldogok vagyunk együtt, szeretjük egymást, együtt tervezzük a jövőt, és reméljük, örökké együtt maradunk, mivel meg kellett harcolnunk egymásért. Az eljegyzés után egyszer szeretnénk majd esküvőt is, és jó lenne két szuper kisgyerek édesanyjának és édesapjának lenni – nyilatkozta Fanni korábban a Lokálnak. 

Kapcsolódó Cikkek