EUR: 325,97 Ft
CHF: 294,00 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Extra

A VOLT-on flörtölt Palvin Barbi

Igazán meghitt fotók készültek Palvin Barbaráról a Petőfi Zenei Díjak átadásának a Soproni VOLT Fesztivál nulladik napján megrendezett afterpartiján. A modellt ugyanis egy jóképű férfival kapta lencsevégre a Lokál fotósa és a képek tanúsága szerint több lehet köztük szimpla barátságnál. 

Palvin Barbara egy rejtélyes férfi társaságában múlatta az időt a Soproni VOLT Fesztiválon. A legjobban kereső magyar modell azonban továbbra sem szeret nyilatkozni a magánéletéről, így igen kevés biztos információ áll rendelkezésre Barbi szerelmi életéről. Az viszont kétségtelen, hogy a VIP-sátorban bulizók szerint igencsak bensőséges kapcsolat lehet Barbi és a jóképű férfi között, mivel izzott körülöttük a levegő. A világ minden táján ismert Barbit korábban már több hírességgel összehozta a bulvársajtó, többek között Lewis Hamilton autóversenyzővel és az Oscar-díjas Leonardo DiCaprióval is. 


Később különváltak útjaik, ugyanis Barbit a sztárfocista Dzsudzsák Balázs társaságában lehetett az este további részében látni, akivel szintén meghitt beszélgetésbe bonyolódtak. Lapunk próbálta elérni a szupermodellt, de lapzártánkig nem értük utol. 

Barbi mellett a hazai zenészvilág olyan nagyságai is felvonultak a Petőfi Zenei Díjak idei átadásán, mint a Tóth-lányok, Király Viktor, Rúzsa Magdi, Caramel és Fluor Tomi. Az eseményen számos rangos elismerést osztottak ki a hazai zenei világ legkiemelkedőbb alkotóinak, az est egyértelmű nyertese a Halott Pénz nevű zenekar lett a maga három díjával. 


Nyertesek

Az év együttese: Halott Pénz

Az év férfi előadója: Marsalkó Dávid (Halott Pénz)

Az év női előadója: Lábas Viki (Margaret Island)

Az év dala: Wellhello #Sohavégetnemérős

Az év videóklipje: Halott Pénz (Élnünk kellett volna)

Az év felfedezettje: Soulwave

Az év dj-je: Lotfi Begit

Az év koncertje: Quimby

Életműdíj: Demjén Ferenc

Kapcsolódó Cikkek

  • Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

    Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

    Az egykori álompár 2016-ban döntött a válás mellett, azóta pedig folyamatosan veszekedtek. Angelina kezdetben meg akarta tiltani Bradnek, hogy láthassa a gyerekeket, a bíróságon azonban a közös felügyelet mellett döntöttek.

  • Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

    Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

    A 25. James Bond-filmben, amelyet jelenleg Olaszországban és Nagy-Britanniában forgatnak, egy időre egy új női szereplő áll be a 007-es helyére: az új karaktert egy fekete brit színésznő, Lashana Lynch alakítja.