EUR: 336,25 Ft
CHF: 313,37 Ft
2020. január 19., vasárnap
Sára, Márió

Extra

A VOLT-on flörtölt Palvin Barbi

Igazán meghitt fotók készültek Palvin Barbaráról a Petőfi Zenei Díjak átadásának a Soproni VOLT Fesztivál nulladik napján megrendezett afterpartiján. A modellt ugyanis egy jóképű férfival kapta lencsevégre a Lokál fotósa és a képek tanúsága szerint több lehet köztük szimpla barátságnál. 

Palvin Barbara egy rejtélyes férfi társaságában múlatta az időt a Soproni VOLT Fesztiválon. A legjobban kereső magyar modell azonban továbbra sem szeret nyilatkozni a magánéletéről, így igen kevés biztos információ áll rendelkezésre Barbi szerelmi életéről. Az viszont kétségtelen, hogy a VIP-sátorban bulizók szerint igencsak bensőséges kapcsolat lehet Barbi és a jóképű férfi között, mivel izzott körülöttük a levegő. A világ minden táján ismert Barbit korábban már több hírességgel összehozta a bulvársajtó, többek között Lewis Hamilton autóversenyzővel és az Oscar-díjas Leonardo DiCaprióval is. 


Később különváltak útjaik, ugyanis Barbit a sztárfocista Dzsudzsák Balázs társaságában lehetett az este további részében látni, akivel szintén meghitt beszélgetésbe bonyolódtak. Lapunk próbálta elérni a szupermodellt, de lapzártánkig nem értük utol. 

Barbi mellett a hazai zenészvilág olyan nagyságai is felvonultak a Petőfi Zenei Díjak idei átadásán, mint a Tóth-lányok, Király Viktor, Rúzsa Magdi, Caramel és Fluor Tomi. Az eseményen számos rangos elismerést osztottak ki a hazai zenei világ legkiemelkedőbb alkotóinak, az est egyértelmű nyertese a Halott Pénz nevű zenekar lett a maga három díjával. 


Nyertesek

Az év együttese: Halott Pénz

Az év férfi előadója: Marsalkó Dávid (Halott Pénz)

Az év női előadója: Lábas Viki (Margaret Island)

Az év dala: Wellhello #Sohavégetnemérős

Az év videóklipje: Halott Pénz (Élnünk kellett volna)

Az év felfedezettje: Soulwave

Az év dj-je: Lotfi Begit

Az év koncertje: Quimby

Életműdíj: Demjén Ferenc

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.