EUR: 322,79 Ft
CHF: 285,79 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Ábel Anita lemondott a második babáról

Régebben úgy gondolta, ha eljön az idő, majd két gyerek rohangál körülötte, de mára egyáltalán nem bánja Ábel Anita, hogy csak egy gyermeke lett. A színésznő és férje, Fekete Krisztián tizenkét éve él boldog házasságban, és szerintük minden úgy jó, ahogy van.

– Mi semmit nem tettünk az ellen, hogy legyen egy második baba. Az élet így akarta. Én nem vagyok semmilyen más módszernek, beavatkozásnak a híve. Azt gondolom, hogy nekünk Luca van, minden szépségével és humorával, bájával. Mi így vagyunk egy család – mondta a PotyaUtas – avagy: Gurul a Garami című videósorozatban a színésznő, aki kilenc éve boldog édesanya.

Fotó: Csudai Sándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.