EUR: 325,36 Ft
CHF: 295,19 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Egyéb Salgótarján

Acélos verseny Eresztvényben

Több mint kétszázan vettek részt a nyolc kilométer hosszú, harminc akadállyal „felszerelt” eresztvényi pályán megrendezett Tarján Acél Futamon.

A versenyen a felnőttek egyéni és csapatversenyen is megmérettették magukat, a 12 éven aluli gyerekek pedig rövidített, egy-két kilométeres pályán versenyezhettek. A gyerekfutamban az óvodásokat és iskolásokat külön korosztályokban jutalmazták. A Tarján Acél Futamra öt könnyen megközelíthető helyet jelöltek ki, ahonnan a nézők szurkolhattak kedvenc indulóiknak.

Az akadályfutás mellett négyórás spinning maraton, rúdfitnesz, girja-, valamint íjászbemutató is színesítette a programot.

Nagy volt az öröm célba éréskor!
Fotók: MTI/Komka Péter

Több mint 200 versenyző indult a futamon

Az akadályfutó versenyen senki nem maradt szárazon

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.