EUR: 323,34 Ft
CHF: 286,52 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Belföld

Adalékokkal védik az autóinkat

Különleges adalékokkal lendített hatalmasat jól megszokott üzemanyagmárkái minőségén a MOL. A lerakódott szennyeződéseket igazoltan akár 58 százalékkal csökkentik, és ezentúl mind a normál, mind pedig a prémium MOL EVO üzemanyagokban megtalálható lesz, nemcsak Magyarországon, de a MOL-csoport közép- és kelet-európai töltőállomásain egyaránt.

Ezentúl megváltozik az üzemanyagfajták elnevezése is: Magyarországon egységesen EVO márkanéven forgalmazza megújult, minőségi üzemanyagait az olajvállalat, míg Horvátországban, az INA-kutaknál ugyanezek az üzemanyagok Class márkanév alatt találhatók meg.


– A megújult üzemanyagok jól megválogatott keverőkomponensekkel és a legmodernebb adalékanyagokkal készülnek, így 100%-ban gondoskodnak a járművek motorjáról – jelentette ki az üzemanyagcsalád bemutatásakor Lars Höglund, a MOL-csoport kiskereskedelmi igazgatója.

Az igényes választók a számukra elengedhetetlen prémium üzemanyagot ezek után EVO Plus néven kereshetik majd a MOL-csoport töltőállomásain, míg a szintén adalékanyagokkal modernizált, de normál minőségű üzemanyagokat ezentúl EVO Benzin és EVO Diesel néven árusítják.

Termékeink az országban mindenhol elérhetők, hiszen mintegy ötszáz MOL-kút várja a vásárlókat – tette hozzá Orosz András, a MOL Magyarország kiskereskedelmi vezetője.

Kapcsolódó Cikkek