2019. október 17., csütörtök
Hedvig

Belföld

Adalékokkal védik az autóinkat

Különleges adalékokkal lendített hatalmasat jól megszokott üzemanyagmárkái minőségén a MOL. A lerakódott szennyeződéseket igazoltan akár 58 százalékkal csökkentik, és ezentúl mind a normál, mind pedig a prémium MOL EVO üzemanyagokban megtalálható lesz, nemcsak Magyarországon, de a MOL-csoport közép- és kelet-európai töltőállomásain egyaránt.

Ezentúl megváltozik az üzemanyagfajták elnevezése is: Magyarországon egységesen EVO márkanéven forgalmazza megújult, minőségi üzemanyagait az olajvállalat, míg Horvátországban, az INA-kutaknál ugyanezek az üzemanyagok Class márkanév alatt találhatók meg.


– A megújult üzemanyagok jól megválogatott keverőkomponensekkel és a legmodernebb adalékanyagokkal készülnek, így 100%-ban gondoskodnak a járművek motorjáról – jelentette ki az üzemanyagcsalád bemutatásakor Lars Höglund, a MOL-csoport kiskereskedelmi igazgatója.

Az igényes választók a számukra elengedhetetlen prémium üzemanyagot ezek után EVO Plus néven kereshetik majd a MOL-csoport töltőállomásain, míg a szintén adalékanyagokkal modernizált, de normál minőségű üzemanyagokat ezentúl EVO Benzin és EVO Diesel néven árusítják.

Termékeink az országban mindenhol elérhetők, hiszen mintegy ötszáz MOL-kút várja a vásárlókat – tette hozzá Orosz András, a MOL Magyarország kiskereskedelmi vezetője.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jó hír! Ilyen idő lesz a hétvégén

    Jó hír! Ilyen idő lesz a hétvégén

    A hétvégén is marad a jó idő: sok napsütésre és 20-25 fokos melegre kell készülni – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

  • Vízügyi minisztereket fogadott Szijjártó Péter

    Vízügyi minisztereket fogadott Szijjártó Péter

    A magyar vízügyi technológiában rejlő üzleti lehetőségekről tárgyalt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az indiai, a laoszi és a kuvaiti vízügyi miniszterrel, valamint Észak-Macedónia környezetvédelmi miniszterével, akiket hivatalában fogadott csütörtökön a Budapesti Víz Világtalálkozó 2019 alkalmából – tájékoztatta közleményében a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) az MTI-t.