EUR: 323,21 Ft
CHF: 290,10 Ft
2019. június 20., csütörtök
Rafael

Extra

Akkor és most – így néznek ki kedvenc sorozatsztárjaink!

Isaura nagymama lett, MacGyver felismerhetetlenné vált, Sandokan most is sármőr, Chuck Norris pedig csak egyszer ütött mellé, de attól kék lett az ég – egykor milliók nézték őket, és a rajongók bármit megtettek volna azért, hogy találkozhassanak velük. Megmutatjuk, mi történt kedvenc sorozatsztárjainkkal. 

Isaura nagymama lett

A 60 éves Lucélia Santost nemrég hatalmas boldogság érte, nagymama lett. 19 évesen kapta meg a Rabszolgasors című kultikus sorozat főszerepét, amit több mint 80 országban vetítettek. Magyarországon állítólag még pénzt is gyűjtöttek, hogy Isaurát felszabadíthassák, hogy jobb élete legyen.


Nem fél megmutatni az alakját

 


Patrick Duffy Bobby maradt

A 68 éves sztár egy cseppet sem bánja, hogy még ma is a Dallas jófiú karakterével, Bobbyval azonosítják. A színész korábban elárulta, hogy a sorozat eredetileg egy szerelmes sztori lett volna, Bobbyval és Pamelával a központban. Aztán elkezdett forgatni a Jockeyt alakító Larry Hagman, aki aztán „ördögien” tökéletesen alakította a karaktert.

Patrick Duffy nők milliói imádták

Gloria Pires máig Brazília kedvence

Gloria A homok titkai című sorozatban alakított egy ikerpárt, a jó és gonosz, Ruth-t és Raquelt. A színésznőt ezért az alakításáért is díjjal jutalmazták. Brazíliában a szakma egyik legjobbjának számít, a mai napig népszerű. Lánya, Cléo is színésznő és modell.


Gloria Pires fotó: Profimedia

 

Sandokan most is sármőr

Kabir Bedi még 71 évesen is sármos. A világ 1971-ben ismerhette meg nevét a Maláj tigris című mini-tévésorozatban. Bedi a filmmel keresett pénzét az indiai filmiparba fektette, azóta ebből él.

Kabir Bedi  fotó: Profimedia, Visual movies

Kabir Bedit most is érdekli a filmezés fotó: Profimedia, SGP

 

Gillian Anderson bomba nő maradt

Az X-akták sztárja egyszerűen nem tud megöregedni. Gillian Anderson és párja, Peter Morgan Portofinóban nyaralt nemrég, ahol szexi fotók készültek a 48 éves sztárról. Anderson még mindig bomba formában van!

Senki nem gondolná, hogy már 48 éves fotó: Profimedia

Fiatalon is szép volt, de az évek csak jót tettek neki fotó: Profimedia, Mary Evans Picture Librar


Natalia Oreiro 40 évesen is Vad angyal

A gyönyörű színésznő magánélete is kész szappanopera: néhány hónappal ezelőtt komoly válságba került a házassága. A Vad angyal sztárja ugyanis megcsalta a férjét, akitől néhány hónapra el is költözött, kisfiát is édesapja gondjaira bízta. Később mégis inkább elhagyta a szeretőt és újra visszatalált a férjéhez.

A sorozat még most is népszerű Magyarországon

Natalia Oreiro fotó: Profimediat


Richard Dean Anderson pocakos MacGyver lett

Pocakos, bajuszos bácsi lett a 67 éves Richard Dean Anderson, a MacGyver és a Csillagkapu sorozatok sztárja. Sajnos utoljára 2013-ban a Ne bízz a ribiben! című sorozatban tűnt fel, saját magát alakította. Van egy 19 éves lánya, Wylie Quinn, aki a színészkedéssel próbálkozik, de eddig még nem sikerült befutnia.

Alig akartuk elhinni, hogy Richard Dean Anderson van a fotón fotó : Profimedia

Renee most is kemény nő

A 46 éves Renee O’Connor a Xena sorozatban Gabrielle-t a harcos hercegnő hű társát alakította. Renee mai napig színészkedik, bár tény, hogy nem sok filmben szerepel. Elismert kaszkadőr is volt és a két gyermekes anyukáról mindenki azt mondja, hogy igazán kemény csaj. Megmászta a Kilimandzsárót is.

Xena  hű társa volt Gabrielle fotó: Profimedia, Visual movies


Iris Berben a csodaszép Evelyn

A Guldenburgok öröksége című sorozat Evelynjét alakította. A színészőnek csak jót tettek az évek, mert most is, 67 évesen is igazi bombázó. Jelenleg is aktív és végleg leszámolt a démonaival, korábban ugyanis megküzdött a drogokkal és az alkohollal.

Iris Berben most is gyönyörű fotó: Profimedia, Abaca

 


Guldenburg grófnő 78 évesen is ragyog

Ha már Guldenburgok öröksége, akkor nem hagyhatjuk ki az összeállításból Christiane Hörbigert, aki Christine Guldenburgot alakította. A 78 éves színésznő még mindig ragyog. Azt mondja annyi a titka, hogy odafigyel magára, alázatos és hálás azért mert még mindig megtalálják szerepajánlatokkal. A színésznő édesapja egyébként magyar származású volt. Attila Hörbiger Budapesten született, csak később települt át a család Bécsbe.

CHRISTIANE HÖRBIGER fotó: Profimedia, United Archives


Etus a tyúkanyó

Csűrös Karola azaz a Szomszédok Etusa, az egyik legkedvesebb színésznőnk. Tavaly év végén ünnepelte 80. születésnapját és mi is felköszönthettük, egyszerűen tüneményes nő. Etus pedig ha jobban belegondolunk a sorozat egyik legmenőbb karaktere, rengeteg udvarlója van, szinte mindig van pénze amivel támogatja a családját, de van olyan Szomszédok-rajongó aki szerint Etus valójában csak piszkálódni tud.

Vágási Feri és Etus azaz Nemcsák Károly és Csűrös Karola

 


Chuck Norris örökké a legmenőbb

Walker, a texasi kopót még mindig imádják a magyarok (a TV2 is játssza még). Chuck Norrisról pedig számtalan dolgot tudunk: Chuck sosem jár fogorvoshoz, mert törhetetetlenek a fogai, nem csak a kínai nagyfal látszik az űrből, de Norris pörgőrúgása is, ő már látta Columbo feleségét. Állítólag ha kávézni akar, akkor a kávét a saját fogaival őrli a vizet pedig a haragjával melegíti fel. Amikor a Skynet visszaküldte a Terminátort John Connor ellen…John Connor Chuck Norrist küldte vissza a Terminátor ellen. Egyszer egy markolóval szkanderezett és ő nyert…Az ördög sosem alszik, amíg él Chuck Norris. Az egyik középiskolai nyelvtan dolgozatában az volt a kérdés “Mi a bátorság?”.Csillagos ötöst kapott, pedig csak a nevét írta fel. Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norris-tól. Szerintem amúgy nem ő a világ legjobb harcosa, sőt…de most mennem kell, mert csengetnek.

CHUCK NORRIS már 77 éves fotó: Profimédia

Kapcsolódó Cikkek

  • Kis híján elvesztette az édesapját a királynőjelölt

    Kis híján elvesztette az édesapját a királynőjelölt

    Komoly megpróbáltatásokon ment keresztül Lakatos Lilla, a Magyarország Szépe túrkevei versenyzője. Édesapja négy hónappal ezelőtt szívinfarktust kapott, ami a fiatal lányt ráébresztette arra, hogy az élet véges, többek közt ezért is vágott bele a versenybe.

  • Az idősebbek is rákaptak az okostelefonokra

    Az idősebbek is rákaptak az okostelefonokra

    A fiatal generáció mellett az ötvenes, hatvanas és hetvenes korosztály körében is egyre népszerűbb az okostelefonok használata – derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss kutatásából.