2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Belföld Tatabánya

Alkoholért tört be a neszmelyi férfi

Négyszer tört be piáért egy étterembe az a neszmelyi férfi, aki állítása szerint ‘csak’ inni akart. 

Többszöri betörés után fogta el a rendőrség az 54 éves neszmelyi férfit, aki a helyi étterem ablakát egy csavarkulccsal törte be alkohol szerzés reményében. Miután a betört ablakon bemászott, kutatni kezdett és a pult alatti hűtőben talált szeszt kilopta, majd hazament.


Ha egyszer sikerült talán máskor is beválik elvet követve, május 19. és június 4. között még háromszor kísérelte meg lopást. Többször azonban már nem sikerült szerencsével járnia, mivel a rendőrök elfogták és őrizetbe vették. A férfi ellen a rendőrség előzetes letartóztatást rendelt el – írja a Police.hu

Kapcsolódó Cikkek

  • A családtámogatások az apákat is jelentősen segítik

    A családtámogatások az apákat is jelentősen segítik

    A kormány azon dolgozik, hogy megteremtse a család és a munka egyensúlyát az édesanyák mellett az édesapák számára is – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) családpolitikáért felelős helyettes államtitkára a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) vasárnap, az apák napjára szervezett dunai hajózást megelőző sajtótájékoztatóján Budapesten.

  • Kiegyensúlyozottan teljesít az ipar Magyarországon

    Kiegyensúlyozottan teljesít az ipar Magyarországon

    Összességében kiegyensúlyozottan teljesített az ipar az áprilisi adatok alapján Magyarországon – mondta Csath Magdolna közgazdász az M1 aktuális csatornán vasárnap, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb, a héten közzétett adatait elemezve.