EUR: 325,36 Ft
CHF: 295,19 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Egyéb Győr

Állatfigurák a játszótereken

Győrben még újdonság, másutt viszont már bizonyítottan kedvelt játszóeszközöket helyeztek el három játszótéren is.

Az új figurákra a kicsik felmászhatnak, ráülhetnek, lovagolhatnak
Fotó: O. Jakócs Péter

– Győrben évekkel ezelőtt példaértékűen zajlott le a játszóterek teljes megújítása, de ezek a parkok azóta is folyamatosan bővülnek egy-egy új játékkal – fogalmazott dr. Somogyi Tivadar alpolgármester. Hozzátette, külföldön járva tapasztalta, hogy a 3–6 éves korosztály körében nagyon népszerűek azok a különböző állatfigurák, amelyekre a kicsik felmászhatnak, ráülhetnek, lovagolhatnak.


– Ezeknek a játékoknak a sikerét látva határoztam el, hogy képviselői keretemből három játszótéren próbaképpen elhelyezünk nyuszi és teknős alakú figurákat, amelyeket gumiborítás vesz körül a sérülések elkerülése érdekében.

Teknős is került a nyuszi mellé
Fotó: O. Jakócs Péter

A kivitelezést Tatai Lajos, az Ornamentika Kft. ügyvezetője vállalta, így rövid időn belül mindhárom helyszínre, vagyis a belvárosi McDonald’s udvari, a Batthyány téri és a Damjanich utcai játszótérre is kikerült három-három állatfigura.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.