EUR: 323,09 Ft
CHF: 287,06 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Hódmezővásárhely

Állati jó gyereknap!

Gyerekzsivajjal telt meg a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ gyermeknapon. A szervezők ugrálóvárral, trambulinnal és állati jó programokkal várták a kicsiket és nagyokat.

A gyerekek mellett május utolsó vasárnapján az állatok is főszerepet kaptak, hiszen rengeteg kutyás, állatos program volt a Bessenyeinél. A kézműves foglalkozáson a gyerekek állatfigurás fejpántokat készíthettek, de lehetett nyuszit simogatni, és fél 11-től a Bóbita Zenekarral lehetett együtt bulizni, akár a színpadon is. A délután folyamán volt még meseolvasás, és Luna gazdira találásának történetét is meg lehetett hallgatni. Fél ötkor vette kezdetét a kutyakiképző bemutató, majd nem sokkal később volt a szimatverseny.


Kutyák és gyerekek együtt ünnepeltek.

A Dr. Rapcsák András sétálóutca a gyerekek kacagásától volt hangos ezen a napon, ami jelezte, hogy méltóképpen ünnepelték meg a legkisebbeket.

A kézműveskedés sem marathatott el.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.