EUR: 331,16 Ft
CHF: 301,45 Ft
2019. október 17., csütörtök
Hedvig

Egyéb Hódmezővásárhely

Állati jó gyereknap!

Gyerekzsivajjal telt meg a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ gyermeknapon. A szervezők ugrálóvárral, trambulinnal és állati jó programokkal várták a kicsiket és nagyokat.

A gyerekek mellett május utolsó vasárnapján az állatok is főszerepet kaptak, hiszen rengeteg kutyás, állatos program volt a Bessenyeinél. A kézműves foglalkozáson a gyerekek állatfigurás fejpántokat készíthettek, de lehetett nyuszit simogatni, és fél 11-től a Bóbita Zenekarral lehetett együtt bulizni, akár a színpadon is. A délután folyamán volt még meseolvasás, és Luna gazdira találásának történetét is meg lehetett hallgatni. Fél ötkor vette kezdetét a kutyakiképző bemutató, majd nem sokkal később volt a szimatverseny.


Kutyák és gyerekek együtt ünnepeltek.

A Dr. Rapcsák András sétálóutca a gyerekek kacagásától volt hangos ezen a napon, ami jelezte, hogy méltóképpen ünnepelték meg a legkisebbeket.

A kézműveskedés sem marathatott el.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kinyitották a Kikötőt

    Kinyitották a Kikötőt

    A Kikötő Közösségi Sziget Nyílt Napján ingyenes családi, gyermek, ifjúsági programokkal várták az érdeklődőket!

  • Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

    Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

    Jelen pillanatban nincs akadálya annak, hogy 2021 őszén járjon a Tram-Train – ismertette Lázár János. A projektért és a dél-alföldi közlekedés fejlesztéséért felelős kormánybiztos hozzátette, Hódmezővásárhelyen a jövő év tavaszára befejeződik a kivitelezés.