EUR: 325,20 Ft
CHF: 295,42 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Egyéb Zalaegerszeg

Aquázzunk!

Sajtótájékoztató keretében mutatták be a változtatásokat
Fotó: Inhof András

Hivatalosan 11 héten át, június 17-től augusztus 31-ig várja  a vízi paradicsom a fürdőzőket, Egerszeg-kártyával továbbra is 50 százalékos kedvezménnyel – jelentette be Bánhegyi Péter, az Egerszeg Sport és Turizmus Kft. ügyvezető igazgatója sajtótájékoztató keretében.

A szezont hónapokig tartó felkészülés előzte meg, aminek során számos olyan munkálatot végeztek el, amely egyrészt a biztonságos üzemeltetéshez szükséges, másrészt a vendégek kényelmét szolgálja. Lebontották például a gyermekmedencén átívelő hidat, és lecserélték vízszintesre, a kilátótorony faszerkezetű belső korlátját fémre cserélték, és biztonsági kamerarendszer készült. A toronyóra szerkezetét is kicserélték, a műsziklák pedig új festést kaptak.


Mivel nincs fedett fürdő részleg ezért a 4 csillag az 5 helyett
Fotó: Inhof András

Hétköznapokon idén is szakképzett animátorok szórakoztatnak minket, hogy élményekkel gazdagodva távozhassunk. Hétvégenként tematikus programokkal készülnek, idén összesen 15 rendezvényre számíthatunk. Az Auqa City június 29-én ünnepeli 15. születésnapját, ezen a napon kedvezménnyel vehetjük igénybe a szolgáltatásokat. A programok között szerepel A Nagy Vízválasztó, a sportnap, a Borsodi Sörös Nap, a Coca Cola Strandparty, a Csobbanj Európával, a Gyereknap, a Strandok Éjszakája, az AquaCity – FitnessCity, a családi nap és a Riska-nap is. Balaicz Zoltán polgármester a jótékonysági napot emelte ki, 2017-ben is találnak helyet az összegyűlt bevételnek, de lesz strandkönyvtár és gyermektábor is június 19. és augusztus 18. között 6–11 éves kisiskolások számára. Az AquaCity Vízicsúszda- és Élményparkot – amelyet ötévente vizsgálnak felül – a Magyar Fürdőszövetség 2016-ban élményfürdő kategóriában négy csillaggal jutalmazta, így immár minősített fürdőhely.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek