EUR: 325,98 Ft
CHF: 296,72 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Egyéb Hódmezővásárhely

Aranyérmes lett a kétgyermekes anyuka

Királyné Sinóros Anett aranyérmet nyert a nemzetközi Tropical-Aso Classic elnevezésű fitnesz- és testépítőversenyen Kecskeméten. A kétgyermekes hódmezővásárhelyi anyuka szerint a sikerhez a családja és a szakmai stábja is hozzájárult. Szeptember óta gőzerővel készült élete első versenyére.

Egy olyan sportban, ahol a test szépsége és a kidolgozott izmok játsszák a főszerepet, azt gondolhatnánk, hogy a genetika a legfontosabb tényező a sikerek elérésében. Erre cáfolt rá Királyné Sinóros Anett, a Kriko Team versenyzője, aki ugyan jó adottságokkal rendelkezett, amikor két és fél évvel ezelőtt belecsöppent ebbe a világba, de sokkal többet számított az, hogy a végletekig kitartó.


Első versenyén rögtön aranyérmes lett Anett.

Kristó Endre, a Kriko Team vezetője hozzátette, hogy Anett példája nem egyedülálló, sőt ez tekinthető általánosnak. Sokkal többre viheti ebben a sportban – illetve az élet minden területén – az, aki szorgalommal pótolja az esetleges hiányosságait.

A kecskeméti versenyen Anett felkészítőjével, Kristó Endrével.

Anett családanyaként döntött úgy, hogy belevág ebbe a sportba. Kislánya születése és egy hosszabb diétás szakasz után gondolta úgy, hogy szeretné rendbe tenni a testét. A folyamat nem állt meg a szabadidős tevékenységnél, az idén már több rangos versenyen is szerepelt. A kecskeméti Tropical Aso Classic elnevezésű nemzetközi fitnesz- és testépítőversenyen „harminc plusz bikini” kategóriában aranyérmet szerzett. Ebben nagyon sokat segített neki a felkészítője, Kristó Endre, és ez a siker nem jöhetett volna létre a családja támogatása nélkül. Rádióműsorban is hallhattuk a büszke apukát, Sinóros Róbertet, aki csodálattal beszélt lánya elszántságáról. Anett most a versenyzést egyelőre szünetelteti, hiszen a kisfia szeptemberben megy első osztályba, és szeretne teljesen erre koncentrálni. Azonban nem kizárt, hogy edzőként kipróbálja magát, amihez a megfelelő iskolát is elvégezte.


Egy-egy ilyen versenyt nagyon komoly felkészülés előz meg. Hónapokon keresztül napi hat alkalommal látogatják a versenyzők az edzőtermet, az utolsó időszakban pedig a napi két edzés sem ritka. Emellett a megfelelő táplálkozás játszik kulcsszerepet, amitől egyetlen alkalommal sem lehet eltérni. Az utolsó időszakban ez már önmegtartóztatással jár, de a felkészülés legnagyobb részében nem beszélhetünk önsanyargatásról.

Kapcsolódó Cikkek