2019. július 22., hétfő
Magdolna

Extra

Ariana Grande tetováltatott az áldozatok emlékére

Az énekesnő szerint nem szabad hagyni, hogy a manchesteri terror miatt eluralkodjon az embereken a félelem, így vasárnap visszatért a bombatámadás helyszínére, és több kollégájával együtt jótékonysági koncertet adott, az összegyűlt pénzt pedig az áldozatok családjainak és a sebesültek megsegítésére ajánlották fel.

A szomorú esemény óta rengetegen – köztük Ariana és a zenekara – méhet varrattak magukra, ami az összetartást jelképezi. Még nem tudni, az énekesnő testén pontosan hova került a szimbólum, de azt ígérte, hamarosan megmutatja.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 80 éves Batman

  80 éves Batman

  A San Diegó-i Comic-Con Múzeumban mutattak be különböző Batman ereklyéket, a Batman-képregények első megjelenésének 80.

 • Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

  Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

  Közel 2 millióan, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a közösségi oldalon a legendás 51-es körzet leigázásra. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, de a hatalmas érdeklődés miatt az amerikaiak kezdik egyre komolyabban venni a szervezkedést.

 • Még több gyilkosság és sárm

  Még több gyilkosság és sárm

  Több mint 10 éve már, hogy Maureen Jennings Detective Murdoch-regényeinek szereplői életre keltek, és azóta is világszerte sok millió ember nézi az eddig 13 évadot felvillantó sorozatot.