EUR: 325,62 Ft
CHF: 294,14 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb XVIII.kerület

Árokba borult egy busz

Fának ütközött, majd a vízelvezető árokba borult egy autóbusz a sofőr rosszulléte miatt múlt héten. A balesetben senki sem sérült meg.

Az MTI információi szerint a 98E jelzésű busz vezetője a Csévéző utca és a Frangepán utca kereszteződésében lett rosszul, itt szenvedett a járművel balesetet. A BKV tájékoztatása szerint már a járművezető is jobban van.

Budapest, 2017. június 15.
Fának ütközött, majd a vízelvezető árokba sodródott autóbusz a XVIII. kerületben 2017. június 15-én. A 98E jelzésű busz baleste a sofőr rosszulléte miatt történt, senki nem sérült meg.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.