EUR: 326,47 Ft
CHF: 294,91 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Sport

Augusztus végén csap össze Mayweather és McGregor

Augusztus 26-án, Las Vegasban csap össze egymással Floyd Mayweather és Conor McGregor.

Az ír származású ketrecharcos már május közepén elkötelezte magát a mérkőzésre, onnantól pedig csak Mayweatherrel kellett megállapodni.


A súlycsoportoktól és szervezetektől függetlenül a világ legjobb bokszolójának tartott Floyd Mayweather 2015-ben veretlenül, 49 győzelemmel vonult vissza. A 40 éves amerikai hat profi szervezetnél – közte a négy legnagyobbnál – is világbajnok lett, ráadásul több súlycsoportban.

“Hivatalos!!!” – írta Twitter-oldalán Mayweather.

Hasonlóan tömören közölte a megállapodást egy perccel korábban tweetjében a 28 éves McGregor: “Lesz mérkőzés”.

Csaknem egy éve zajlott az egyezkedés, s mindkét fél 100 millió dollárt kért a fellépésért. Most egyik menedzsment sem árulta el a megállapodás pénzügyi részleteit az újságíróknak, de jelezték, hogy elégedettek.

A 12 menetesre tervezett nagyváltósúlyú ütközet a T-Mobile Arenában lesz.

A profi ketrecharcos mérkőzéseket szervező UFC-nél bajnok McGregor decemberben kapta meg az ökölvívólicencét, amely lehetővé teszi számára, hogy az Egyesült Államokban bokszmérkőzésen lépjen ringbe.

Kapcsolódó Cikkek

 • Továbbjutásra állnak csapataink

  Továbbjutásra állnak csapataink

  Meggyőző első mérkőzések után lépnek pályára ma a labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének visszavágóin a magyar csapatok.

 • Csoportelsők a magyar pólósok

  Csoportelsők a magyar pólósok

  Csoportelsőként, így közvetlenül a negyeddöntőbe jutott a magyar vízilabda-válogatott a vizes vb-n, miután 13-11-re verte a spanyolokat.

 • Érmekért vívunk

  Érmekért vívunk

  Mától már az érmekért küzdenek a budapesti vívó-világbajnokság résztvevői. A BOK Sportcsarnokban a női párbajtőrözők és a férfi kardozók lépnek pástra, hogy a 64-es táblán egyenes kieséses rendszerben a legjobb négyig, azaz a hat órakor kezdődő döntőkig meneteljenek.