EUR: 325,35 Ft
CHF: 293,58 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Extra

Bájos szőkével jár Matthew Perry

Egy fiatal és szemrevaló hölggyel fotózták le pár nappal ezelőtt Matthew Perryt. A képek egyértelműen arra utalnak, hogy újra eltalálta Ámor nyila a Jóbarátok Chandlerjét, aki a hírt nem volt hajlandó megerősíteni.

A szemlátomást megviselt színészre ráfér egy biztos támasz, ugyanis a pletykák szerint nemrég fejezte be az alkoholelvonót. Elmondta, hogy szakmai sikertelenségei miatt nyúlt a pohárhoz, ugyanis legújabb sorozata, a Furcsa pár zsinórban a negyedik sorozata, amelyet egy-két évad után elkaszál a gyártó csatorna. 

/Fotó: Profimedia, INSTAR Images

Kapcsolódó Cikkek

 • Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Noha az alvászavar mára Magyarországon is népbetegség, még mindig nem tudunk róla eleget. Pedig egyes fajtái súlyos esetben akár szívinfarktushoz és stroke-hoz is vezethetnek.

 • Eljegyezte kedvesét Forró Bence

  Eljegyezte kedvesét Forró Bence

  Négy év után eljegyezte kedvesét Forró Bence, a Balatoni nyár műsorvezetője. A tévés Szentpéterváron egy csónakon tette fel a nagy kérdést Flórának, aki gondolkodás nélkül igent mondott.

 • Majdnem lezuhant Miley és családja

  Majdnem lezuhant Miley és családja

  Kis híján életét vesztette Miley Cyrus és családja egy repülőút során – erről az énekesnő nővére, Brandi vallott egy podcast adásban.