EUR: 330,96 Ft
CHF: 301,32 Ft
2019. október 17., csütörtök
Hedvig

Egyéb Debrecen

Bakatorszövetség alakult

Bihardiószegen, az Érmelléki borvidék központjában rendezték a Bakator Bor- és Gasztrofesztivált. A rendezvényen több száz debreceni, nagyváradi és helyi érdeklődő előtt a házigazda nevében Mados Attila, Bihardiószeg polgármestere megköszönte Debrecen városának és a Hajdú-Bihar Megyei Vásárszövetségnek a támogatást, hogy hozzájárultak a program szervezéséhez.

Debrecen egykori „szőlőskertje” reményeik szerint ismét elfoglalhatja a magyar borvidékek közötti előkelő helyét. Papp László, Debrecen polgármestere hangsúlyozta, hogy az Érmellék nemcsak a múltban, de a jelenkorban is számíthat Debrecenre, a városnak érdeke, hogy Bihar megyével, annak székhelyével, Nagyváraddal és Bihardiószeggel minél hatékonyabban tudjon együttműködni, amire jó példa volt ez a mostani fesztivál is.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kinyitották a Kikötőt

    Kinyitották a Kikötőt

    A Kikötő Közösségi Sziget Nyílt Napján ingyenes családi, gyermek, ifjúsági programokkal várták az érdeklődőket!

  • Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

    Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

    Jelen pillanatban nincs akadálya annak, hogy 2021 őszén járjon a Tram-Train – ismertette Lázár János. A projektért és a dél-alföldi közlekedés fejlesztéséért felelős kormánybiztos hozzátette, Hódmezővásárhelyen a jövő év tavaszára befejeződik a kivitelezés.