EUR: 326,32 Ft
CHF: 294,56 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb Ózd

Ballagó nyolcadikosok

Ózdon az Újváros téri Általános Iskola 472 diákja közül 48-an akaszthatták vállukra az útravalóként szolgáló tarisznyát. A búcsúzó nyolcadikosok igazán jó „évjáratot” képviseltek, hiszen közülük öten végeztek kitűnő tanulmányi eredménnyel, valamint többen értek el jeles osztályzatot.

A ballagók között az intézmény vezetése kiváló tanulásért, sportteljesítményért és közösségi munkáért 32 jutalomkönyvet osztott ki. Két tornász „Delfin-lány”, az úszó Mutina Fanni és több jó képességű kézilabdás és futballista is elköszönt a sulitól, hogy helyükre fiatalabbak léphessenek.

Fotó: Lokál
Képalá: Elballagtak

Fotó: Lokál
Képalá: Ballagás

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.