2019. július 16., kedd
Valter

Belföld

Bankot robbantottak a vegas.hu-n

Kedden délután valakinek nagyon jól indult a négynapos munkahét. A vegas.hu online kaszinó egyik játékosa a Sizzling Hot elnevezésű játékon olyat pörgetett, hogy talán azt még maga sem hiszi el a mai napig.

A szerencsés játékos 5000 forintos téttel játszott, majd néhány kör után a Sizzling Hot beadott öt darab hetest, ami a vegas.hu online kaszinószolgáltatásban ötmillió forint nyereményt jelentett Fortuna kegyeltjének. Neki már biztosan szerencsés lesz ez a hét, gratulálunk.

Sizzling Hot – Vegas.hu

Kapcsolódó Cikkek

  • Folyamatosan csökken a munkanélküliség Magyarországon

    Folyamatosan csökken a munkanélküliség Magyarországon

    Az utóbbi hónapokban foglalkoztatáspolitikai szempontból folytatódott a kedvező tendencia, hiszen hónapról-hónapra egy-egy tized százalékponttal csökkent a munkanélküliségi ráta – jelentette ki a Pénzügyminisztérium (PM) foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára kedden Békéscsabán.

  • Gyilkos nők – szörnyetegek vagy legendák?

    Gyilkos nők – szörnyetegek vagy legendák?

    Rettenetes gyilkosságok elkövetésére nem csak férfiak képesek. A magyar kriminalisztika történetében is található jó néhány olyan asszony, aki kíméletlen kegyetlenséggel végzett mindenkivel, aki az útjába került. Sorozatunk ezeket a nők által elkövetett rémtetteket mutatja be.