EUR: 325,97 Ft
CHF: 294,31 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb Győr

Bejárja az országot az EYOF-láng

Rómából érkezett Győrbe az EYOF-láng, amely a rendezvény végéig a városban marad. Az őrlángról gyújtott fáklya azonban végigjárja az országot, hogy hirdesse az eseményt.

Az indulás pillanatát a népszerű 24 órás középiskolai vetélkedő résztvevői tették még felejthetetlenebbé: a csapatkapitányok egymásnak adták tovább a lángot, amelyet végül az erre kijelölt autó vitt tovább. A fáklya természetesen visszatér Győrbe, ahol minden városrészbe ellátogat. Ez is jelzi: egyre kevesebb az idő az EYOF-ig, és egyre nagyobb a készülődés a rendezvényre, amely az egész város ünnepe lesz.

A 24 órás vetélkedő csapatkapitányi indították a lángot
Fotó: O. Jakócs Péter

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.