2019. július 20., szombat
Illés

Egyéb Békéscsaba

Békéscsaba a legeredményesebb város!

Idén már harmadik alkalommal mérte össze tudását Békés, Békéscsaba és Gyula diákserege. Számos sportágban versenyeztek a tanulók, amelyek érdekessége, hogy mindegyik egy-egy sportlegendáról kapta a nevét, mindegyik verseny egy-egy kiváló szakember emlékét őrzi.

Azon túl, hogy az egyes sportágakban eredményt hirdettek a nap végén, megválasztották a legeredményesebb települést is – idén ezt a címet Békéscsaba nyerte el. Bár 2017-tel bezárólag mindhárom településnek volt alkalma egy-egy sportnapot szervezni, a jó hangulatnak köszönhetően a program várhatóan jövőre is folytatódik.

Békéscsaba a legeredményesebb város!

Fotó: Szabó Judit

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Július utolsó hétvégéjén a Minősített Európai Fesztivál címmel kitüntetett, nemzetközivé nőtt Középkori Forgatagon ismét benépesül a vár és a szomszédságában található hatalmas aréna, a Lovagi Tornák Tere.