2019. június 19., szerda
Gyárfás

Sport

Belevetették magukat a nyárba a magyar focisztárok

Véget ért a futballszezon, így a magyar labdarúgóknak is jólesik a pihenés. A közösségi oldalakon minden megmozdulásukat dokumentálják a sztárok, ezért mi sem maradunk le nyári kalandjaikról.

Nem is beszélhetnénk igazi futballistákról, ha a desztinációk között nem bukkanna fel Ibiza, hiszen a földközi-tengeri szigetecske az évek során a sportolók Mekkája lett, a legtöbben oda járnak pihenni. Visszatérő vendég a szigeten Szalai Ádám is, aki akár év közben is kiruccan egy jó buli kedvéért. A Lokál összegyűjtötte, hogy hová utazott lazítani a magyar futball krémje.

Bese Barnabás: Görögország

Király Gábor: Horvátország

Németh Krisztián: Hawaii

Kalmár Zsolt: Görögország

Szalai Ádám: Ibiza, Las Vegas

Gyurcsó Ádám: Budapest

Kapcsolódó Cikkek

 • Sportfogadás miatt kapott pénzbüntetést Paul Scholes

  Sportfogadás miatt kapott pénzbüntetést Paul Scholes

  A sportfogadási szabályok megsértéséért 8000 fontos (2,9 millió forint) pénzbüntetésre ítélte az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) Paul Scholest, a Manchester United korábbi középpályását, aki elismerte vétkességét.

 • Elengedte a rendőrség Michel Platinit

  Elengedte a rendőrség Michel Platinit

  Szerda hajnalban elhagyta a francia rendőrség Korrupcióellenes Hivatalának épületét Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) korábbi elnöke, akit kedden hallgattak ki a 2022-es, végül Katarnak ítélt világbajnokság helyszínének kijelölése során felmerült korrupció és megvesztegetés gyanúja miatt zajló nyomozás részeként.

 • A bolgár bajnokkal kezd a Fradi

  A bolgár bajnokkal kezd a Fradi

  Tegnap rendezték a 2019-2020-as labdarúgó Bajnokok Ligája szezon selejtezőmérkőzéseinek sorsolását, amelyben a Ferencváros csapata volt érdekelt.