2019. július 22., hétfő
Magdolna

Extra

Benkő Dániel: Nem hiányzik az unokám

Inkább szakmai, mint szülői sikereire büszke Benkő Dániel lantművész, akinek nem túl szoros a kapcsolata két felnőtt lányával. Ezt jól mutatja, hogy Dalma lányától tudta meg pár éve, hogy másik lánya, Vivien gyermeket szült. 

Benkő Dániel az utóbbi években sokszor és sokaknál kiverte a biztosítékot meztelen lantozásával, legutóbb pedig csinos, fiatal barátnője miatt került kereszttűzbe. Ahogy a Lokál megírta, a 69 éves Benkő Dániel egy 50 évvel fiatalabb táncművésszel, Bazsarózsával alkot immár két éve egy párt, és a kapcsolatuk olyannyira elmélyült, hogy már a babaprojekten dolgoznak. A művész készen áll, hogy szép, sötét, göndör hajú fiúgyermeket nemzzen Bazsának, felnőtt lányai, Vivien és Dalma véleménye viszont egyáltalán nem érdekli őt.


– Egyik lányomat sem kérdeztem meg, mit szólnak hozzá, hogy Bazsával gyereket tervezünk, de nem is fogom, semmi közük hozzá! Az egyik lányommal alig beszélek, ő francia, kint is él, és tízévente egyszer, ha beszélünk – árulta el lapunknak a művész, aki sokszor megkapta lányaitól, hogy szerintük vállalhatatlan a viselkedése, de még az ő kedvükért sem hajlandó megváltozni, inkább évek óta nem gyakorolja az apaságot. Sőt a Lokál megtudta, hogy a nagypapaságot sem!

– Van egy unokám a francia lányomtól, Vivientől. A magyar lányom, Dalma informált négy-öt évvel ezelőtt arról, hogy nagyapa lettem. Sosem láttam az unokám, szerintem nem is tud magyarul, hiszen Franciaországban született, ott nevelkedik. – Ők a mamájával együtt franciák – mesélte a lantművész, aki egy percig sem szomorkodik amiatt, hogy nem ismeri az unokáját.


– Nem hiányzik a kapcsolat az unokámmal, nekem itt az életem Bazsával. Egy végtelen ölelésben vagyok, nekem ez jelenti az életet – tett megdöbbentő kijelentést Benkő, aki azért hozzáfűzte: nem volt mindig ekkora a távolság francia lánya és közte.

– Amikor megszületett Dalma lányom, két évig együtt éltünk, és sokszor mentünk Franciaországba látogatóba Vivienhez. Nem véletlen, hogy Dalma angol–francia szakon végzett, ezt sikerült átörökítenem. A két lányom egyébként a mai napig jóban van, tartják a kapcsolatot – árulta el a zenész, aki bár egyáltalán nem tartja magát példás apukának, mégis bátran vállalna akár több gyereket is szerelmével.

Kapcsolódó Cikkek

 • 80 éves Batman

  80 éves Batman

  A San Diegó-i Comic-Con Múzeumban mutattak be különböző Batman ereklyéket, a Batman-képregények első megjelenésének 80.

 • Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

  Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

  Közel 2 millióan, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a közösségi oldalon a legendás 51-es körzet leigázásra. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, de a hatalmas érdeklődés miatt az amerikaiak kezdik egyre komolyabban venni a szervezkedést.

 • Még több gyilkosság és sárm

  Még több gyilkosság és sárm

  Több mint 10 éve már, hogy Maureen Jennings Detective Murdoch-regényeinek szereplői életre keltek, és azóta is világszerte sok millió ember nézi az eddig 13 évadot felvillantó sorozatot.