2020. január 29., szerda
Adél

Extra

Bizonyítsd be, Mary, hogy babát vártál!

Nótár Mary és exmenedzsere, Lakatos Róbert pere egyre durvább fordulatokat vesz. A két félben rengeteg sértettség van, mindketten a maguk igazát szeretnék bizonyítani a bíróságon. Az exmenedzser azonban felajánlotta: egy feltétellel eláll a további pereskedéstől.

Nótár Mary Fotó: dfp

Már majdnem egy éve, hogy Nótár Mary és exmenedzsere, Lakatos Róbert között kipattant a vita, amely egyre durvább fordulatokat vesz. A nézeteltérés addig fajult, hogy az egykor jó kapcsolatot ápoló menedzser és énekesnő egyaránt a bíróságon követel elégtételt. Miskolcon hétfőn zárt tárgyalást rendeltek el a polgári peres ügyben, a legfontosabb részletekről Róbert maga számolt be. – Továbbra is felháborít, hogy engem, akinek a család és a gyermekáldás szent dolog, bárki azzal vádol, hogy miattam veszítette el a babáját. Határozottan kijelentem, hogy Nótár Mary nem volt terhes, ezért eleve kizárt, hogy miattam vetélt volna el. Ha be tudná bizonyítani bármilyen orvosi papírral, hogy terhes volt – ami ha így lett volna, nem lenne nehéz –, abban a pillanatban elállnék a pertől. Talán még bocsánatot is kérnék. A sajtóban azonban több alkalommal hangoztatta, hogy a vetélés miattam és az általam okozott megpróbáltatások miatt történt, ezzel ő tette közüggyé a saját állapotát. Most a bírságon végre be tudná bizonyítani az igazát, hogy tényleg babát várt, de ő megtagadta ezt. Amennyiben nem bizonyít, a bíróság úgy veszi, hogy nem volt szó terhességről és ezzel együtt vetélésről sem. Végre kiderül az igazság, hogy a művésznő meg akarta vezetni a rajongóit és az egész országot – állította a Lokálnak Lakatos Róbert, aki az ügy felperese a személyiség jogi perben.


A Lokál megkereste az énekesnőt is, aki ugyan személyesen nem kívánt nyilatkozni, ügyvédjén keresztül azonban üzent. – A polgári peres ügyben a bíróság zárt tárgyalást rendelt el, ezért mi nem szeretnénk az ügy jelen szakaszában a tárgyaláson elhangzottakat kommentálni. Az ügy felfüggesztését kértük, mert Lakatos Róbert és társai ellen nyomozás van folyamatban. Mary tavaly szeptemberi fogva tartását és bántalmazását vizsgálja a XVII. kerületi rendőrkapitányság, amely ügyben Róbertet és társait gyanúsítottként hallgatták ki. Mi azt kértük, hogy a polgári pert, amelyet Lakatos úr indított, függesszék fel, amíg a büntetőügy le nem zárul, hiszen két folyó ügyet nem szerencsés egyszerre tárgyalni, mivel a bizonyítékok feltárása így nehezebbé válik. A tényállás kérdésében pedig a büntetőügyben hozott határozatnak van elsődleges jelentősége. A felfüggesztésről azonban még nem született határozat – mondta dr. Kovács Attila, az énekesnő ügyvédje lapunknak.

Mary és Lakatos Róbert ügye tavaly kezdődött, amikor is L. L. Juniorral videóüzenetben különböző vádakkal bombázták egymást. Ebbe keveredett bele az addig a háttérben névtelenséget késő exmenedzser, Lakatos Róbert, aki korábban mindkét énekessel együtt dolgozott. Róbert korábban kijelentette: Mary béranya segítségével akarta becsapni az országot, és álhassal szerette volna terhessége látszatát fenntartani. A későbbi vetélést pedig teljes egészében rákente. Mary azonban azt álltja, hogy volt menedzsere és néhány társa tavaly szeptemberben fogva tartotta őt, és bántalmazták is. Róbert elmondta, hogy panasszal élt a feljelentés ellen, majd hozzátette, egészen furcsának tartja, hogy Nótár Mary 21 nappal később tett feljelentést állítólagos bántalmazása ügyében. – Szerintem ez azért történt, mert a köztes időben Mary rendőrségi feljelentéssel zsarolt, hogy álljak el a polgári pertől, amit én nem voltam hajlandó megtenni – mondta Róbert. Hogy mi az igazság, azt a bíróság minden bizonnyal hamarosan eldönti.


Kapcsolódó Cikkek