EUR: 322,43 Ft
CHF: 285,80 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb Hódmezővásárhely

Bodzási civil nap

Gyerek- és civil napot tartottak a Bodzási Általános Iskola épületében. A rendezvényt az esemény fővédnöke, Lázár János országgyűlési képviselő nyitotta meg.

Biciklisekkel és út szélén parkoló autókkal telt meg a Bodzási út szombat délelőtt. A negyedik alkalommal megrendezett Bodzási Civil Napra érkező szülőket és gyermekeiket színes programokkal, néptánccal, zenével és látnivalókkal várták a program szervezői.


Megtelt a Bodzási úti Iskola.

Az eseményt Lázár János országgyűlési képviselő nyitotta meg. A miniszterelnökséget vezető miniszter megköszönte a Varga Tamás Általános Iskola diákjainak és pedagógusainak, hogy gondját viselik a Bodzási Általános Iskolának, és elmondta, büszke arra, hogy a régi iskolaépület jó gazdára talált.

A nap folyamán az érdeklődők láthattak néptáncos produkciót, kutyás ügyességi bemutatót, Segway-bemutatót, valamint végig szurkolhatták a „Gatyás páros” táncversenyt is. A színes programok mellett különféle népi iparművészeti standok is voltak.

Népi játékokkal ismerkedhettek a gyerekek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.