EUR: 323,00 Ft
CHF: 286,29 Ft
2018. december 10., hétfő
Judit

Egyéb Salgótarján

Boldog nap a legkisebbekkel

Múlt vasárnap Salgótarjánban a Sportcentrum adott otthont a városi gyermeknap sokszínű rendezvényeinek. A fákkal árnyékolt terület kitűnő helyszínnek bizonyult a programokhoz: jól szórakoztak a kilátogató családok.

A színpadon szórakoztató előadások zajlottak, de volt kispályás focibajnokság is, kísérőprogramként pedig a gyerekek választhattak a nekik szóló játékok és a vásárfia-kutatás között, de a sportcentrum játszótere is rendelkezésükre állt. Nagy sikere volt a parkoló területén felállított „Meseországnak”, ahol körhinta, céllövölde és aranyhalhalászat hívogatta a lurkókat.


KiViSzi tánccsoport a színpadon

A családi nap kulturális programja délelőtt tíz órakor vette kezdetét a Fordulj Bolha elevezésű tánccsokorral, amely helyi óvodások és nagyobb tehetségek műsorából állt össze, majd a legkisebbek kedvence, Tompeti adott koncertet. Egész délelőtt zajlott a családi vetélkedő, amelyet Kerényi Tamás és családja nyert.

Ugrálóvár is volt

A nap során a konferanszié szerepét két kedves bohóc, Bigyó és Bogyó látta el. Fellépett a Savaria Művészeti Iskola is, és koncertet adott Somogyi Katalin, aki gyermekslágereket énekelt.

Rengeteg program várta a családokat

Kapcsolódó Cikkek