EUR: 302,28 Ft
CHF: 265,17 Ft
2017. augusztus 24., csütörtök
Bertalan

Extra

Borzasztóan néz ki a verés után Szilágyi István

Szilágyi István (Lópici Gáspár) /Fotó: Cser Dániel/Lokál

Szilágyi István (Lópici Gáspár) /Fotó: Cser Dániel/Lokál

Kiengedték a kórházból az ország Lópici Gáspárját, Szilágyi Istvánt. A színész azt mondta a Lokálnak, hogy fia, Péter verte meg brutálisan. A férfi előzetesbe került, de a színész ennek ellenére szereti és hazavárja a férfit.

A Story magazin írt ma arról, hogy Szilágyi István három bordáját törte el a fia. Sokak kedvelt Lópici Gáspárját mentő vitte el, a fiút Pétert pedig a rendőrök. A színművészt nemrég engedték ki a kórházból, most pedig meglátogattuk otthonában. Azt mondta, hogy a történtek ellenére még mindig nagyon szereti a fiát és hazavárja.
– Szeretem nagyon és sajnálom, hogy ez történt. Úgy érzem ez nem csak az ő hibája! – mondta a Lokálnak színész, akinek a szeme alatt is csúnya monokli éktelenkedett.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A végletekig hajtja magát Stohl András

    A végletekig hajtja magát Stohl András

    Napi két órát alszik, kaszkadőr nélkül száguldozik és egyszerre három-négy állása van Stohl Andrásnak. A munkamániás színész azonban nem panaszkodik, sőt igazi adrenalinbombaként osztotta meg a Lokál extrával legújabb filmjének a legveszélyesebb pillanatait, melyekkel nem csak a kollégáinak, de szeretteinek okozott egy-két kellemetlen pillanatot.