2019. július 22., hétfő
Magdolna

Extra

Borzasztóan néz ki a verés után Szilágyi István

Szilágyi István (Lópici Gáspár) /Fotó: Cser Dániel/Lokál

Szilágyi István (Lópici Gáspár) /Fotó: Cser Dániel/Lokál

Kiengedték a kórházból az ország Lópici Gáspárját, Szilágyi Istvánt. A színész azt mondta a Lokálnak, hogy fia, Péter verte meg brutálisan. A férfi előzetesbe került, de a színész ennek ellenére szereti és hazavárja a férfit.

A Story magazin írt ma arról, hogy Szilágyi István három bordáját törte el a fia. Sokak kedvelt Lópici Gáspárját mentő vitte el, a fiút Pétert pedig a rendőrök. A színművészt nemrég engedték ki a kórházból, most pedig meglátogattuk otthonában. Azt mondta, hogy a történtek ellenére még mindig nagyon szereti a fiát és hazavárja.
– Szeretem nagyon és sajnálom, hogy ez történt. Úgy érzem ez nem csak az ő hibája! – mondta a Lokálnak színész, akinek a szeme alatt is csúnya monokli éktelenkedett.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • 80 éves Batman

    80 éves Batman

    A San Diegó-i Comic-Con Múzeumban mutattak be különböző Batman ereklyéket, a Batman-képregények első megjelenésének 80.

  • Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

    Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

    Közel 2 millióan, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a közösségi oldalon a legendás 51-es körzet leigázásra. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, de a hatalmas érdeklődés miatt az amerikaiak kezdik egyre komolyabban venni a szervezkedést.