EUR: 336,38 Ft
CHF: 313,17 Ft
2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Belföld

Botka a Jobbik-tévének nyilatkozik, a kormánypárti médiát bojkottálja

Egy egészen különös felvételt talált a Szegedma.hu, amiben Botka László a Jobbikos-tévének mesélt nyaralásáról.

A videón politikusok beszéltek tervezett nyaralásaikról, amiről Botka László is lelkesen beszélt a Jobbik-közeli Nemzeti1TV-nek. Az MSZP-s politikus egy hónapja hirdetett bojkottot a kormánypárti csatornákkal szemben.


A jobboldali radikális Alfahír hírportál közölt hétfőn egy cikket, benne az N1TV videójával, melyen politikusokat faggatnak arról, hogy töltik a nyarat, fognak-e dolgozni is, és hová mennek pihenni. Érdekesség, hogy a hét nyilatkozó közül az egy szem LMP-s Sallai R. Benedek mellett három jobbikos (Vona Gábor, Gyöngyösi Márton és Lukács László) és három MSZP-s (Gúr Nándor, Tóbiás József és Botka László) tűnik fel. Igen, a szocialista miniszterelnök-jelölt, aki sajtóhírek szerint maga kezdeményezte májusban a „Fidesz-pártsajtónak” titulált Magyar Idők, Echo TV, M1, TV2, Origo, PestiSrácok, 888, Lokál, Ripost és Magyar Hírlap elleni teljes szocialista bojkottot – írja a Szegedma.hu.

Eközben más furcsaság is történt az MSZP miniszterelnök-jelöltjénél. Botka László felszólította a kormányt, hogy az kezdjen tárgyalásokat az unió illetékeseivel arról, hogy a magyar határvadászok az egységes uniós határvédelmi szervezet részei lehessenek. Botka László szerint a kerítésnek állnia kell, amíg a magyarok félnek. Korábban még nem ezt mondta, most viszont elkezdett össze-vissza magyarázkodni – írja az Origo.

Kapcsolódó Cikkek