EUR: 321,65 Ft
CHF: 282,57 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Belföld

Botka a Jobbik-tévének nyilatkozik, a kormánypárti médiát bojkottálja

Egy egészen különös felvételt talált a Szegedma.hu, amiben Botka László a Jobbikos-tévének mesélt nyaralásáról.

A videón politikusok beszéltek tervezett nyaralásaikról, amiről Botka László is lelkesen beszélt a Jobbik-közeli Nemzeti1TV-nek. Az MSZP-s politikus egy hónapja hirdetett bojkottot a kormánypárti csatornákkal szemben.


A jobboldali radikális Alfahír hírportál közölt hétfőn egy cikket, benne az N1TV videójával, melyen politikusokat faggatnak arról, hogy töltik a nyarat, fognak-e dolgozni is, és hová mennek pihenni. Érdekesség, hogy a hét nyilatkozó közül az egy szem LMP-s Sallai R. Benedek mellett három jobbikos (Vona Gábor, Gyöngyösi Márton és Lukács László) és három MSZP-s (Gúr Nándor, Tóbiás József és Botka László) tűnik fel. Igen, a szocialista miniszterelnök-jelölt, aki sajtóhírek szerint maga kezdeményezte májusban a „Fidesz-pártsajtónak” titulált Magyar Idők, Echo TV, M1, TV2, Origo, PestiSrácok, 888, Lokál, Ripost és Magyar Hírlap elleni teljes szocialista bojkottot – írja a Szegedma.hu.

Eközben más furcsaság is történt az MSZP miniszterelnök-jelöltjénél. Botka László felszólította a kormányt, hogy az kezdjen tárgyalásokat az unió illetékeseivel arról, hogy a magyar határvadászok az egységes uniós határvédelmi szervezet részei lehessenek. Botka László szerint a kerítésnek állnia kell, amíg a magyarok félnek. Korábban még nem ezt mondta, most viszont elkezdett össze-vissza magyarázkodni – írja az Origo.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Maccabi Európa Játékok jó válasz a hamis hírekre

  A Maccabi Európa Játékok jó válasz a hamis hírekre

  Büszkék vagyunk azokra a zsidó származású magyarokra, akik a sporton keresztül gazdagabbá tették a magyar sport örökségét – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Maccabi VAC Hungary Sportegyesület kiállításának New York-i megnyitóján.

 • Orbán Balázs: Európa sorskérdése a migráció

  Orbán Balázs: Európa sorskérdése a migráció

  Két fronton kell harcolnia a magyar kormánynak: a bevándorláspárti nemzetközi erőkkel és az őket támogató hazai ellenzékkel, de a választók támogatásával megnyerhetők ezek a küzdelmek – fogalmazott lapunknak Orbán Balázs, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese, parlamenti és stratégiai államtitkára.

 • Mikor is volt diktatúra?

  Mikor is volt diktatúra?

  1919. április 7-én tanácsválasztásokat tartottak. Nem választhattak a korábbi hatalom képviselői és a papság, valamint csak a szociáldemokrata és kommunista pártok egyesülése után létrejött Magyarországi Szocialista Párt indíthatott jelölteket.