EUR: 323,65 Ft
CHF: 287,17 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb Szeged

Botka tovább titkolja vagyonát

A kormánypártok szerint egyértelművé vált, hogy a szegedi polgármesternek takargatnivalója van, ezért nem számol el a nyilvánosság előtt.

Az MSZP-s és a DK-s delegáltak összezártak, így akadályozta meg a szegedi közgyűlés illetékes jogi bizottsága, hogy a Fidesz kezdeményezésére vagyonnyilatkozat-tételi eljárást folytasson le Botka László szocialista polgármesterrel szemben. – Innentől kezdve mindenki előtt világos, hogy Botka László nem véletlenül menekül, hanem azért, mert takargatnivalója van vagyoni helyzetével kapcsolatban, ráadásul a szocialisták és a DK-sok falaznak neki – mondta egybehangzóan Nógrádi Tibor, a Fidesz szegedi elnöke és Hollik István kereszténydemokrata parlamenti képviselő.


A kormánypárti politikusok szerint tisztánlátásra lenne szükség, mert továbbra sem egyértelmű, miből vásárolták Botka Lászlóék azt a 25 milliós dzsipet, amellyel a polgármester felesége közlekedik, és miből futja a luxusnyaralásokra. Emellett is több sebből vérzik a városvezető vagyonnyilatkozata, kihagyott belőle egy telekrészt, és nem egyértelmű az sem, hogy egy vagy két Rolex luxusórája van-e, és a feleségétől kapta-e, vagy sem.

A baloldal azonban – nyilván nem véletlenül – megakadályozta, hogy az illetékes bizottság alaposan szemügyre vehesse Botka László vagyonnyilatkozatát és közvetlen családtagjai zárt borítékban őrzött bevallását.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.