EUR: 336,25 Ft
CHF: 313,37 Ft
2020. január 18., szombat
Piroska

Külföld

Brahiból ölte meg barátját a YouTube-sztár

Életét vesztette az a fiatal vlogger, akit párja, Monalisa Perez lőtt mellkason. A borzalmas tragédiához ráadásul a még nagyobb siker és nézettség hajhászása vezetett.

Pedro Ruiz és Monalisa Perez a közös YouTube csatornájukat szerették volna népszerűsíteni azzal, hogy durvábbnál durvább mutatványokat vesznek fel, amit bemutatnak követőiknek. A fiatalok egyébként az életben is egy párt alkottak és közösen nevelték 3 éves kislányukat. Kétségtelen, manapság a legnépszerűbb témák közé tartozik a az extrém kihívások teljesítése, amikben a videósok bizonyíthatják, a hihetetlennek tűnő mutatványok teljesíthetőek.


Ez motiválta a vlogger párost is, azonban a manőver tragikus drámával ért véget. Egyébként azt akarták bebizonyítani, hogy a Perez mellkasa elé tett vastag könyv felfogja még a golyót is.

„Ez lesz a világ egyik legveszélyesebb videója, nem az én ötletem volt” – írta korábban Perez a Twitter oldalára követőinek.

Szóval a terv ez volt. Ellenben a vastag enciklopédián, mint vajban a kés, úgy csúszott át a golyó a fiú mellkasába fúródva, hogy azonnal életét vesztette.

A lány állítása szerint többször is próbára tette a könyv„golyóállóságát”, hogy letesztelje mennyire állítja meg a Desert Eagle nevű, a világ egyik legveszélyesebb fegyverének golyóját – írja az NBC News.

A világsikerrel kecsegtető videó azonban tragédiával végződött, ráadásul az apa nélkül maradt 3 éves kislány anyját letartóztatták. A második babával terhes Monalisa akár 10 év börtön büntetésre és pénzbírságra is számíthat – írja a buzzfeed.com

 

 

Kapcsolódó Cikkek