2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb XXI.kerület

Bringára fel!

Hamarosan újabb bringautak épülnek Csepelen. A Fenntartható Közlekedésfejlesztés Budapesten elnevezésű pályázati felhívás keretében a csepeli önkormányzat bruttó 840 millió forintot fordíthat kerékpáros létesítmények fejlesztésére.

A cél egy olyan  szakmai civil szervezet segítségével megvalósuló – kerékpáros hálózat kialakítása a kerületben, ahol a kerékpározás biztonságos és mindennapos közlekedéssé válik.

A Kis-Duna parton is szívesen kerékpároznak a csepeliek (Fotó: Keresztesi Balázs)

A bringások örömmel várják a Csepelen a kerékpárutak fejlesztését (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.