2020. január 26., vasárnap
Paula, Vanda

Belföld

Budapestre érkezett Soros György fia

Az augusztusban 87. életévét betöltő milliárdos pénzügyi spekuláns az utódlását szervezi. Soros György már a közelmúltbeli brüsszeli látogatására is magával vitte 31 éves fiát Alexandert, az örökös pedig a hétvégén Budapesten járt.

Soros György örö­köse Budapestre ér­ke­zett – számolt be a Ripost. A lap kiemeli: Alex Soros múlt hét pénteken foglalta el apja kedvenc lakosztályát Budapest egyik legdrágább szállodájában, a Four Seasonsben. Hónapok óta köztudott, hogy a pénzember Alex nevű gyermekét, a közismert aranyifjút nevezi meg trónörökösként. Ő veszi át a tényleges irányítást  a világot behálózó szövevényes szervezetekben.


Fotó: Instagram

A hatalomátvétel fontos állomása volt, amikor a pénzügyi spekuláns nemrég az Európai Bizottság elnökének, Jean-Claude Junckernek is bemutatta fiát Brüsszelben. Alex közvetlenül ott állt atyja mellett, amikor Soros és Juncker üdvözölték  egymást. Soros az utódjaként mutatta be fiát, aki máris átveszi tőle a birodalom irányítását.

Alex azért érkezett  a hétvégén Budapestre, hogy elsőként a magyarországi érdekeltségek teendőit tekintse át. A pesti Four Seasons, szemben a Lánchíddal, régóta törzshelye a Soros klánnak, elsősorban azért, mert alig néhány lépésnyire van a főhadiszállás, a CEU Nádor utcai komplexuma. Az édesapa is mindig ebben a szállodában vesz ki egy luxuslakosztályt. Alex Soros a Ripost információi alapján pontos menetrend szerint itt fogadta a magyar hálózat vezetőit, az alapítványháló és a médiaérdekeltségek döntéshozóit, részletesen átbeszélve velük a kormányváltáshoz szükséges teendőket. A találkozóról az egyik vendég fotót is készített.

(Fotó: Ripost)

 

A 31 éves Alex édesapja luxusbirtokán nőtt fel, a New York közelében található Katonah-ban. Az elképesztő palotát Soros a Jurassic Park írójától, Michael Crichtontól vásárolta meg. Apjához hasonlóan Alex Soros is szereti a fényűzést, amerre jár, világszerte villákat bérel, ahol olykor fényűző partikat szervez. Legutóbb a brit Daily Mail és az amerikai New York Post közölt összeállítást az aranyifjú életéről, aki több szupermodellel is járt már. A közösségi oldalát végignézve pedig feltűnő, hogy olyan befolyásos személyekkel van közös fotója, mint Barack Obama volt amerikai elnök vagy Hillary Clinton korábbi first lady és külügyminiszter.


Kapcsolódó Cikkek

 • Plusz 11 fok is lehet a jövő héten!

  Plusz 11 fok is lehet a jövő héten!

  Budapest, 2020. január 26., vasárnap (MTI) – Melegszik az idő a jövő héten, a hétvégén helyenként 10 foknál is melegebb lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

 • Indul az azonnali pénzátutalás rendszere!

  Indul az azonnali pénzátutalás rendszere!

  Március 2-án elindul az azonnali fizetések rendszere, alapszolgáltatásként 10 milliós összeghatárig néhány másodperc alatt teljesülnek a lakossági és vállalkozói egyedi átutalások az év minden napján éjjel-nappal – mondta Kovács Levente, a Bankszövetség főtitkára az M1 aktuális csatornán vasárnap.

 • Rétvári Bence: közvetlen konzultáció kezdődik a gyöngyöspatai iskolaügy érintettjeivel

  Rétvári Bence: közvetlen konzultáció kezdődik a gyöngyöspatai iskolaügy érintettjeivel

  Közvetlen konzultáció kezdődik a gyöngyöspatai iskolaügy érintettjeivel, a település önkormányzata és a tankerület a jövő héten a felpereseket levélben keresi meg, amelyben szervezett képzések széles választékát kínálják nekik – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.