EUR: 324,11 Ft
CHF: 292,14 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Belföld

Budapestre érkezett Soros György örököse

A milliárdos üzletember fiát, Alex Sorost nevezte meg utódjaként. A fiatal „playboy” már át is vette a budapesti érdekeltségeket, aki pénteken foglalta el apja kedvenc lakosztályát Budapest legdrágább szállodájában, a Four Seasonsben.

Hosszú hónapok óta sejteni lehetett, hogy a milliárdos üzletember fiát, Alexet, vagy közismertebb nevén, az aranyfiút nevezi meg trónörökösének. A hatalomátvétel fontos állomása volt a “királyfi” bemutatása az Európai Bizottság elnökének, Jean-Claude Junckernek.


Alex közvetlenül ott állt atyja mellett, amikor Soros és Juncker keleti despotákat idéző módon  csókkal(!) üdvözölték és a keresztnevükön szólították egymást.  Soros az EU-potentátoknak az utódjaként mutatta be a fiát, aki máris átveszi tőle a birodalom irányításátírja a Ripost. 

Alex azért érkezett  a hétvégén Budapestre, hogy elsőként a magyarországi érdekeltségébe tartozó teendőket tekintse át az Orbán Viktor elleni harc jegyében. A pesti Four Seasons, szemben a Lánchíddal, régóta törzshelye a Soros klánnak, hiszen alig néhány lépésnyire van a CEU főhadiszállása, a Nádor utcában. A Ripost úgy tudja, hogy Alex pontos menetrend szerint fogadta a magyar hálózat vezetőit, az alapítványháló és a médiaérdekeltségek döntéshozóit, részletesen átbeszélve velük az Orbán elleni háború teendőit.


Az ifjú Sorost a Four Seasons éttermében az egyik vendég le is fotózta a sorra érkező, egymást követő jelentéstevők társaságában.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Magyarország egyik fő gazdasági potenciálja az agrárium és az élelmiszeripar

  Magyarország egyik fő gazdasági potenciálja az agrárium és az élelmiszeripar

  A mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek külkereskedelme évről évre nagymértékben hozzájárul a nemzetgazdaság pozitív egyenlegéhez, ezért makrogazdasági jelentősége meghatározó – mondta Nagy István agrárminiszter a külgazdasági attasék éves értekezletén, Budapesten az Agrárminisztérium (AM) tájékoztatása szerint.

 • Szijjártó: Észak-Macedónia uniós integrációja európai érdek

  Szijjártó: Észak-Macedónia uniós integrációja európai érdek

  Egész Európa érdeke, hogy Észak-Macedónia és a térség többi országa mihamarabb az Európai Unió tagjává váljon – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Szkopjéban, a Bujar Oszmani észak-macedón miniszterelnök-helyettessel közös sajtótájékoztatóján.

 • A Suzuki már harmadik éve uralja a hazai újautóeladásokat

  A Suzuki már harmadik éve uralja a hazai újautóeladásokat

  A Magyar Suzuki Zrt. immár harmadik éve uralja a hazai újautóeladásokat. A vállalat magabiztos 14,12 százalékos részesedéssel vezeti a hazai autópiacot. 19 292 új Suzuki személyautót regisztráltak tavaly Magyarországon, 27%-kal többet, mint az azt megelőző évben, 58 százalék – 11 127 db – az Esztergomban gyártott közönségkedvenc Vitara volt.

 • Minden eddiginél nagyobb területen irtják a szúnyogokat

  Minden eddiginél nagyobb területen irtják a szúnyogokat

  Minden eddiginél nagyobb területen, 471 településen és nyolc budapesti kerületben, összesen 130 ezer hektáron irtják a szúnyogokat a héten – tájékoztatta a szúnyoggyérítési program végrehajtásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője hétfőn az MTI-t.