EUR: 325,28 Ft
CHF: 295,22 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Külföld

Connie Mack: Sorost meg kell állítani, hiszen Soros György önmaga egy probléma

Exkluzív interjút készített a 888.hu az Egyesült Államok egykori kongresszusi képviselőjével, Connie Mackkel.

A politikus szerint Orbán Viktor nem ijed meg a kihívásoktól sem. Beszélt arról is, hogy USA és Magyarország között abszolút egyetértés van a bevándorlás kérdésében. Connie Mack kiemelte, a Soros György-féle nyitott határok eszméje nem több, mint egy beteges fantázia.


„Mindkét nemzet állampolgárai szeretnék, ha biztonságban érezhetnék magukat. Ez pedig az Egyesült Államokban nem volt mindig így, sok amerikai eddig úgy érezte, a délről beáramló illegális bevándorlók okozta veszély kapcsán nem kaptak megfelelő védelmet. És itt nemcsak a határzár felállításáról beszélek, hanem arról is, hogy tudni szeretnénk – a magyarokhoz hasonló módon –, ki az, aki bejön az országunkba, és ezt milyen céllal teszi.  Ez pedig szinte azonos Orbán elképzelésével. Továbbá már evidencia, hogy a Soros György-féle nyitott határok eszméje nem több, mint egy beteges fantázia, hiszen nemcsak Orbán Viktor, hanem Donald Trump feladata is az, hogy megvédje a saját állampolgárait. Többek közt ide kell sorolni még a NATO-tagságot is, hiszen Magyarország és az Egyesült Államok ezen a fronton is erős szövetségesek. A Soros György-féle nyitott határok eszméje nem több, mint egy beteges fantázia, hiszen nemcsak Orbán Viktor, hanem Donald Trump feladata is az, hogy megvédje a saját állampolgárait” – fejtette ki a 888.hu kérdésére Connie Mack.

Az exkluzív interjúban az Egyesült Államok egykori kongresszusi képviselője arról is beszélt, hogy Soros György 2000-ben rendkívül aktívan részt vett a demokraták kampányában, majd idővel egyre komolyabb politikai tényezővé nőtte ki magát.


„Sorost meg kell állítani, hiszen Soros György önmaga egy probléma. Ezt pedig Orbán Viktor időben felismerte…” – idézi a lap Connie Mack szavait.

Kapcsolódó Cikkek

  • Thor nevében akart füvet venni

    Thor nevében akart füvet venni

    Valaki nagyon humoros kedvében volt Kanadában, amikor egy kamuszemélyivel szeretett volna online marihuánát vásárolni. A vásárlás részével még nem is lett volna probléma, ugyanis az országban legális a fűvásárlás 18 év felett, ám a személyi igazolvány, ami a beszerzéshez elengedhetetlen, több, mint furcsa.