2019. július 16., kedd
Valter

Belföld

Csütörtökön sem lesz hiány napsütésben

Kezdetben még több helyen valószínű zápor, zivatar, hevesebb zivatar nagyobb eséllyel keleten, északkeleten alakulhat ki.

Az éjszaka második felére mindenütt megszűnik a csapadék, kiderül az ég. Csütörtökön is napos időre számíthatunk, csak időnként lesz több a felhő. Helyenként, elsősorban a Dunántúlon fordulhat elő zápor, zivatar. Éjszakára mérséklődik a légmozgás, majd csütörtökön megélénkül a nyugati, délnyugati szél. Zivatarok idején átmenetileg viharos széllökésekre is számítani kell.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 19 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 30 és 35 fok között valószínű.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szijjártó: Fontos a határvédelem!

    Szijjártó: Fontos a határvédelem!

    A magyar kormány nem a problémát akarja Európába hozni, hanem a segítséget akarja odavinni, ahol a problémák vannak – jelentette ki a Süddeutsche Zetiung című müncheni lapnak adott interjúban Szijjártó Péter külügyminiszter.

  • A magyar kormány soha nem fogja feláldozni egyetlen nemzeti közösségét sem

    A magyar kormány soha nem fogja feláldozni egyetlen nemzeti közösségét sem

    A magyar polgári kormány sohasem fogja feláldozni a nagyhatalmi erőpolitika napi érdekeinek oltárán egyetlen nemzeti közösségét sem, és ilyet más államoktól sem várna el soha – jelentette ki Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn az Ungvárhoz közeli Palágykomoróc magyar kormánytámogatással felújított református templomának ünnepélyes átadásán.