2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Egyéb XVII.kerület

Diákmunka a kerületben

Idén is meghirdette nyári diákmunka programját a Nemzetgazdasági Minisztérium. Ennek keretében 16 és 25 év közötti diákok kaphatnak munkalehetőséget a területi, települési önkormányzatoknál vagy az önkormányzati fenntartású intézményeknél.

Rákosmente önkormányzata várja azon XVII. kerületben lakó diákok jelentkezését, akik 2017. július 1-jéig betöltik 16. életévüket, de 2017. augusztus 31-én még nem múlnak el 25 évesek, továbbá nappali tagozat tanulói vagy hallgatói jogviszonyban állnak és nem rendelkeznek sem vállalkozói, sem egyéb, foglalkoztatásra irányuló jogviszonnyal.


A diákmunka ideje egy hónap. I. ütem: július 1–július 31., II. ütem: augusztus 1–augusztus 31. A munkavégzés ideje napi 6 óra. Jelentkezni 2017. június 12-től személyesen a Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmenti Polgármesteri Hivatal (Budapest, XVII. kerület, Pesti út 165.) Polgármesteri Iroda Szociális és Egészségügyi Csoportjánál, a földszint 7. szobában Beke Andreánál, ügyfélfogadási időben. A diákmunkával kapcsolatos bővebb felvilágosítás Beke Andreánál, a 253-3582-es telefonszámon vagy a [email protected] e-mail-címen kérhető.

Kerítésfestés lehet az egyik feladat
( Fotó_ Sáfár Tibor)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Mehetünk már szaunázni?

  Mehetünk már szaunázni?

  Az országszerte bevezetett enyhítéseknek köszönhetően sorra nyílnak a fürdők, beüzemelik a strandokon a termálmedencéket is és befűtötték a szaunákat.

 • Kupa vagy liga?

  Kupa vagy liga?

  Az Atomerőmű KSC Szekszárd jelezte az Európai Kosárlabda Szövetségnek, hogy a következő szezonban az Európa Kupa helyett az Euroligában szeretne indulni.

 • A polgárőrség ma a modern hazafiság jelképe

  A polgárőrség ma a modern hazafiság jelképe

  A polgárőrség ma a modern hazafiságot jelképezi Magyarországon – mondta Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott szombaton Felsőtárkányban, a regionális polgárőr-napon.