EUR: 311,03 Ft
CHF: 265,36 Ft
2018. március 17., szombat
Gertrúd, Patrik

Egyéb XVI.kerület

Diákmunkát kínál az önkormányzat

Az önkormányzatnál 16-25 év közötti, nappali tagozatos diákok jelentkezhetni a diákmunkára

A korai munkatapasztalat- és munkajövedelem-szerzés elősegítése érdekében ez évben is meghirdette a Nemzetgazdasági Minisztérium nyári diákmunka programját.

A kerületi önkormányzat a 2013-ban indult programba 2014-től kapcsolódott be és évente szervezi a kerületben állandó lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, 16–25 év közötti, nappali tagozatos diákok adminisztratív vagy könnyű fizikai munkára történő foglalkoztatását intézményeiben.


A diákmunkaprogram 2017. július 1-jén kezdődik és 2017. augusztus 31-én fejeződik be. Azok a nappali tagozatos diákok, akik részt kívánnak venni a napi maximum hatórás, legalább egy hónap időtartamú nyári diákmunkán, regisztráció céljából keressék fel 2017. június 19-től Budapest Főváros Kormányhivatala XVI. Kerületi Hivatal Foglalkoztatási Osztályát (XVI. Vívó utca 2.).

Ezt követően az önkormányzatban Tóth Valéria humánpolitikai referenst kell keresni az egészségügyi alkalmassági vizsgálattal kapcsolatban, valamint a munkaszerződéshez szükséges adatlap kitöltése miatt. A munkakezdésre 2017. július 1-jén és/vagy augusztus 1-jén van lehetőség.


Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.