2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb XVI.kerület

Diákmunkát kínál az önkormányzat

Az önkormányzatnál 16-25 év közötti, nappali tagozatos diákok jelentkezhetni a diákmunkára

A korai munkatapasztalat- és munkajövedelem-szerzés elősegítése érdekében ez évben is meghirdette a Nemzetgazdasági Minisztérium nyári diákmunka programját.

A kerületi önkormányzat a 2013-ban indult programba 2014-től kapcsolódott be és évente szervezi a kerületben állandó lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, 16–25 év közötti, nappali tagozatos diákok adminisztratív vagy könnyű fizikai munkára történő foglalkoztatását intézményeiben.


A diákmunkaprogram 2017. július 1-jén kezdődik és 2017. augusztus 31-én fejeződik be. Azok a nappali tagozatos diákok, akik részt kívánnak venni a napi maximum hatórás, legalább egy hónap időtartamú nyári diákmunkán, regisztráció céljából keressék fel 2017. június 19-től Budapest Főváros Kormányhivatala XVI. Kerületi Hivatal Foglalkoztatási Osztályát (XVI. Vívó utca 2.).

Ezt követően az önkormányzatban Tóth Valéria humánpolitikai referenst kell keresni az egészségügyi alkalmassági vizsgálattal kapcsolatban, valamint a munkaszerződéshez szükséges adatlap kitöltése miatt. A munkakezdésre 2017. július 1-jén és/vagy augusztus 1-jén van lehetőség.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.