EUR: 323,21 Ft
CHF: 290,10 Ft
2019. június 20., csütörtök
Rafael

Belföld

DJ Dominique: Valahol sajnos számít, hogy milyen a kocsid és az órád

Várkonyi Attila volt már tévés, rádiós műsorvezető, tanár, lemezlovas és még sorolhatnánk munkásságát. Egy igazi alkotó elme, akinek mindezek mellett van még egy nagy szerelme, ami segít neki a kikapcsolódásban is, ez pedig az autók iránti rajongása. Most elárulta, birtokában van néhány különleges járgány, amiket bármilyen hihetetlen is, de nem a külsőségek miatt tart.

A neves lemezlovas a SportVerda műsorban beszélt Tordai István műsorvezetőnek az érték nélküli villogásról.


Egy kisebb értékű, ám nagyon kedves autóval forgattunk, amikor István megkérdezte, a Porschém után elképzelném-e az életem egy efféle szerényebb járgánnyal” – mondta a DJ.

„A státusszimbólumoknak tagadhatatlanul van szerepük például egy üzleti tárgyalásnál. Befolyásoló lehet, hogy milyen az autód, az órád és a ruházatod. Ezt én megváltoztatni nem tudom, és nem is akarom, pusztán csak szeretném, ha nem így lenne. Nem szerencsés, ha az embert kizárólag a külsőségek alapján ítélik meg. Bár imádom a sportkocsikat, de szívesen utazom olcsóbb autókban is. Nincs szükségem flancolásra, amim van, az szeretetből van. Tudom, hogy ez most olyan szépségkirálynős-világbéke gondolat volt, de komolyan hiszek az előítéletek elleni harcban” – árulta el a lemezlovas.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szelíd turizmus a magyar Toszkánán

  Szelíd turizmus a magyar Toszkánán

  Végre! Véget ér a megterhelő iskolaév – már csak a bizonyítványra kell pár napot várni, de sok meglepetés nem éri az embert –, és irány a szabadság.

 • 2200 milliárd jut a családoknak jövőre

  2200 milliárd jut a családoknak jövőre

  Az Országgyűlés szerdán kezdte meg a jövő évi költségvetés általános vitáját, a képviselők egymás után három napon tárgyalnak a kormány javaslatáról.

 • Elkezdődött a körúti villamosvonal felújítása

  Elkezdődött a körúti villamosvonal felújítása

  A nyár beköszöntével folytatódott a 4-es és a 6-os villamos vonalának felújítása. Szombat óta a szokásos nyári villamosfelújítás miatt pótlóbuszok járnak a Corvin-negyed és a dél-budai végállomások között.