2019. július 22., hétfő
Magdolna

Extra

Dudás Miki kibékült kedvesével

Bár szakításról szóltak a hírek, most szent a béke a Magyarország Szépe idei versenyzője, Szigligeti Ivett és Dudás Miklós kajakos között. Mint ismeretes, tavaly Dudás doppingügybe keveredett, majd 2016 augusztusában Ivett-tel együtt több tízezer forintnyi ruhát akartak ellopni egy budapesti plázából.

Újra a Magyarország Szépe döntősei között szerepel Szigligeti Ivett. A Sarka Kata nevével fémjelzett versenyen, amit június 18-án közvetít a Duna Tv, harmadik alkalommal indul el a 20 éves szépség, aki szerint az első alkalom tapasztalatszerzésnek volt tökéletes, azonban a tavalyi versenyt utólag megbánta, mivel sem fizikailag, sem lelkileg nem volt felkészülve a megmérettetésre. 


– Nem voltam a topon a tavalyi versenyen, leginkább a súlyommal volt problémám. Tudom, fura ezt hallani egy szépségkirálynő-jelölttől, de én most is hízókúrán vagyok. Öt kilót kellett felszednem, és szeretnék további 2-3 kilót hízni a vasárnapi élő adásig – árulta el Ivett, majd hosszú idő után először a Lokálnak beszélt arról a nehéz időszakról, amikor szerelme, Dudás Miklós kajakozó tavaly nyáron doppingügybe és bolti lopásba keveredett. Mint ismeretes, az esetről maga Miklós mesélt a Lokálban: elismerte bűnösségét és megtérítette az okozott kárt. 

forrás: facebook/szigligetiivetthivatalos

– Sok dolog történt velem az utóbbi egy évben, van olyan is, amire nem vagyok büszke. Csodás volt, hogy a szeretteim és a rajongóim végig kiálltak mellettünk. Azt viszont hiszem, hogy ennek meg kellett történnie, hiszen mindenből tanul valamit az ember. Voltak párkapcsolati problémáink is Mikivel, de szerencsére a viharok után rendeződött az életünk, és boldogabbak vagyunk, mint valaha – mesélte Ivett. – A hozzáállásunkon kellett változtatnunk, mert keveset kommunikáltunk és nagyon türelmetlenek is voltunk egymással, hiszen rendkívül mozgalmas életet éltünk. A hangsúlyok viszont mostanra átrendeződtek, ráadásul Miki három hete meglepett egy nyolchetes tacskóval, aki olyan pöttöm, hogy Babának neveztük el. Olyan, mintha lenne egy kislányunk, és családdá váltunk volna – lelkendezett Ivett, aki királynőként a hátrányos helyzetű gyerekeken és szüleiken szeretne segíteni.  


Kapcsolódó Cikkek

  • 80 éves Batman

    80 éves Batman

    A San Diegó-i Comic-Con Múzeumban mutattak be különböző Batman ereklyéket, a Batman-képregények első megjelenésének 80.

  • Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

    Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

    Közel 2 millióan, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a közösségi oldalon a legendás 51-es körzet leigázásra. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, de a hatalmas érdeklődés miatt az amerikaiak kezdik egyre komolyabban venni a szervezkedést.