EUR: 326,00 Ft
CHF: 294,36 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb Dunaújváros

DUDIK fesztivál a legjobb magyar előadókkal!

Csütörtöktől vasárnapig ismét a zenéé lesz a főszerep a dunaújvárosi alsó Duna-parton. Az idén is megrendezik a DUDIK minifesztivált, amelyen a magyar pop-rock és alternatív zenekarok színe-java tiszteletét teszi.  

Tavaly a Városháza téren, idén a Duna-parton láthatják-hallhatják majd a Wellhello zenekart a dunaújvárosiak. A DUDIK fesztivál nyitónapján adnak koncertet Fluor Tomiék. Mellettük a helyi erőket képviselő Beatkoho, a Holychicks, a Belga és a Mary Popkids is szerepel a csütörtöki programban.


A pénteki nap talán leginkább várt fellépője a Honeybeast lesz, akik legutóbb a Galéria Jazz Klubban adtak telt házas „hangversenyt”. Tarján Zsófiékon kívül a dunaújvárosi Pentele Ska Klub, a szintén helybeli Rockbox, a Fish! és a Balkán Fanatik biztosítja a zenei sokszínűséget, de Majka és Curtis, valamint Dj Juhász Laci is elhúzza a résztvevők nótáját.

A Honeybeast zenekarra minden bizonnyal sokan lesznek kíváncsiak (fotó: Honeybeast zenekar)

 

A szombati koncertezők között megtaláljuk a dunaújvárosi Jolly Jackerst, akik az ír kocsmazene műfaját képviselik, a helyi erőkből álló Névtelen Utca együttest, valamint a basszusgitáros Varga László révén szintén újvárosi kötődésű Hiperkarmát, az pedig előre borítékolható, hogy a Vad Fruttik újra lázba hozza a közönséget, ahogy tavaly is tette.

Hétfőre érdemes szabadnapot kérni a munkába járóknak, hiszen a Magashegyi Underground, az Intim Torna Illegál, valamint Péterfy Bori és a Love Band ha a másnaposságot nem is, de a másnapi táncból eredő izomlázat  garantálják.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.