2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb Dunaújváros

DUDIK fesztivál a legjobb magyar előadókkal!

Csütörtöktől vasárnapig ismét a zenéé lesz a főszerep a dunaújvárosi alsó Duna-parton. Az idén is megrendezik a DUDIK minifesztivált, amelyen a magyar pop-rock és alternatív zenekarok színe-java tiszteletét teszi.  

Tavaly a Városháza téren, idén a Duna-parton láthatják-hallhatják majd a Wellhello zenekart a dunaújvárosiak. A DUDIK fesztivál nyitónapján adnak koncertet Fluor Tomiék. Mellettük a helyi erőket képviselő Beatkoho, a Holychicks, a Belga és a Mary Popkids is szerepel a csütörtöki programban.


A pénteki nap talán leginkább várt fellépője a Honeybeast lesz, akik legutóbb a Galéria Jazz Klubban adtak telt házas „hangversenyt”. Tarján Zsófiékon kívül a dunaújvárosi Pentele Ska Klub, a szintén helybeli Rockbox, a Fish! és a Balkán Fanatik biztosítja a zenei sokszínűséget, de Majka és Curtis, valamint Dj Juhász Laci is elhúzza a résztvevők nótáját.

A Honeybeast zenekarra minden bizonnyal sokan lesznek kíváncsiak (fotó: Honeybeast zenekar)

 

A szombati koncertezők között megtaláljuk a dunaújvárosi Jolly Jackerst, akik az ír kocsmazene műfaját képviselik, a helyi erőkből álló Névtelen Utca együttest, valamint a basszusgitáros Varga László révén szintén újvárosi kötődésű Hiperkarmát, az pedig előre borítékolható, hogy a Vad Fruttik újra lázba hozza a közönséget, ahogy tavaly is tette.

Hétfőre érdemes szabadnapot kérni a munkába járóknak, hiszen a Magashegyi Underground, az Intim Torna Illegál, valamint Péterfy Bori és a Love Band ha a másnaposságot nem is, de a másnapi táncból eredő izomlázat  garantálják.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.