EUR: 311,03 Ft
CHF: 265,36 Ft
2018. március 17., szombat
Gertrúd, Patrik

Egyéb Dunaújváros

DUDIK fesztivál a legjobb magyar előadókkal!

Csütörtöktől vasárnapig ismét a zenéé lesz a főszerep a dunaújvárosi alsó Duna-parton. Az idén is megrendezik a DUDIK minifesztivált, amelyen a magyar pop-rock és alternatív zenekarok színe-java tiszteletét teszi.  

Tavaly a Városháza téren, idén a Duna-parton láthatják-hallhatják majd a Wellhello zenekart a dunaújvárosiak. A DUDIK fesztivál nyitónapján adnak koncertet Fluor Tomiék. Mellettük a helyi erőket képviselő Beatkoho, a Holychicks, a Belga és a Mary Popkids is szerepel a csütörtöki programban.


A pénteki nap talán leginkább várt fellépője a Honeybeast lesz, akik legutóbb a Galéria Jazz Klubban adtak telt házas „hangversenyt”. Tarján Zsófiékon kívül a dunaújvárosi Pentele Ska Klub, a szintén helybeli Rockbox, a Fish! és a Balkán Fanatik biztosítja a zenei sokszínűséget, de Majka és Curtis, valamint Dj Juhász Laci is elhúzza a résztvevők nótáját.

A Honeybeast zenekarra minden bizonnyal sokan lesznek kíváncsiak (fotó: Honeybeast zenekar)

 

A szombati koncertezők között megtaláljuk a dunaújvárosi Jolly Jackerst, akik az ír kocsmazene műfaját képviselik, a helyi erőkből álló Névtelen Utca együttest, valamint a basszusgitáros Varga László révén szintén újvárosi kötődésű Hiperkarmát, az pedig előre borítékolható, hogy a Vad Fruttik újra lázba hozza a közönséget, ahogy tavaly is tette.


Hétfőre érdemes szabadnapot kérni a munkába járóknak, hiszen a Magashegyi Underground, az Intim Torna Illegál, valamint Péterfy Bori és a Love Band ha a másnaposságot nem is, de a másnapi táncból eredő izomlázat  garantálják.

Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.