EUR: 324,60 Ft
CHF: 298,96 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Sport

Dzsudzsák az andorrai vereségről: Ez mindennek az alja!

Nehezen magyarázható, 1-0-ás vereséget szenvedett pénteken a magyar labdarúgó-válogatott Andorra ellen. A meccs után a csapatkapitány Dzsudzsák Balázs feldúltan, könnyeivel küszködve nyilatkozott.

– Kikaptunk Andorra ellen, felesleges bármit mondanom – kezdte az M4 Sportnak Dzsudzsák Balázs, aki nezehen találta a szavakat. – Egy éve ilyenkor a csúcson voltunk, most meg a pokolban vagyunk – utalt a tavalyi kíváló EB-szereplésre a játékos.


– Ez mindennek az alja, én elnézést kérek, mind a helyszínre kilátogató szurkolóktól, mind a tévénézőktől. Erre nincs mentség! Persze a Dzsudzsák a hibás, én ezt vállalom is. Tavaly is én voltam, amikor legelőször kellett kimenni ünnepelni, meg most is én vagyok az, akit legelőször kell “ütni” –  folytatta kissé összeszedetlenül. Láthatóan erősen megviselte a vereség. Kérdésre, hogy mi történt egy év alatt, hiszen tavaly ilyenkor az osztrákokat vertük az Európa-bajnokságon, így felelt:

– Nem tudom. Most nagyon-nagyon nehéz erről beszélnem, hülyeséget pedig nem akarok mondani. Egyelőre csak azt tudom mondani, hogy erre nincsenek szavak és erre nincsen bocsánat. Nem volt még ilyen a pályafutásom során, ráadásul most egy kicsit egyedül is vagyok – utalt a válogatott hiányzóira, például Gera Zoltánra, vagy Szalai Ádámra. – Nagyon sok mindent tudnék mondani, de nem fogok ebbe belemenni. Most is csak azt hallom, hogy “Dzsudzsák az arab”, hogy “Dzsudzsák a pénzéhes”. Nem hiszem, hogy nem mentem ezen a meccsen is, hogy nem próbálkoztam és nem tettem meg legalább azt, hogy ne kapjunk ki, de itt most valami nagyon nincs rendjén se a csapatba, se a hozzálllásban. Ha normálisan álltunk volna ehhez a mérkőzéshez és mindenki a tudását hozza, akkor nem hiszem, hogy 1-0-ra kikapunk. Igazából ennyi. Fejben nem voltunk ott – tette hozzá a csapatkapitány könnyeivel küszködve.


Kapcsolódó Cikkek