EUR: 325,97 Ft
CHF: 294,31 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Program

EFOTT 2017: A fesztiválon keresik majd a jövő műsorvezetőit!

Az idei EFOTT akár a karrierindítás első lépcsője is lehet, ugyanis Nagy Réka, a TV2 fiatal műsorvezetője a fesztiválon keresi majd a jövő képernyős arcait, és a castingon a legjobban teljesítők közül valaki akár médiaösztöndíjat is nyerhet.

Nagy Réka /Fotó: TV2

Nemcsak zene, sport, turisztikai és gasztroprogram lehetőségek közül szemezgethetnek a fesztiválozók július 11-17. között az EFOTT-on, hanem karriert is építhetnek. Az eseményen ugyanis a jövő, ifjú tehetségeit keresik, akik megállnák a helyüket műsorvezetőként. A válogatást Nagy Réka vezeti majd, és a nyertesek médiaösztöndíjjal térhetnek haza az év egyik legnagyobb bulijáról.


Ezenkívül megnézhetjük közelről, hogyan mozognak kedvenc énekeseink a konyhában, és amint hagymát aprítanak, ugyanis a Lidl látványkonyhájában csütörtöktől vasárnapig minden délután egy-egy ismert zenekar bizonyítja: tud egyszerre főzni és énekelni. Hogy mi sül ki a Cloud 9+, a Margaret Island, a The Biebers és az Ivan and the Parazol konyhai ámokfutásából, azt pedig bárki megnézheti, és meg is kóstolhatják majd.

A házigazda a Pécsi Tudományegyetemmel közös játékokat is szervez, és a vállalkozó kedvűek 4-6 fős csapatokat alakítva versenyezhetnek egymással sportos, funky és kocsma témakörű játékokban értékes nyereményekért.


Igazi kuriózumnak számító technikai eszközök is debütálnak idén a fesztiválon. A helyszíni tájékozódásban és a leggyakoribb kérdések megválaszolásában az EFOTT chatbotja, egy okos webes szolgáltatás segít majd. A fesztiválozók pedig az apró, de annál okosabb TJbottal is találkozhatnak, amely az IBM open source oktatási projektjeként a mesterséges intelligencia alapjaival ismerteti meg az érdeklődőket.

És egy csodagyerek, Wesser Patrik is érkezik az eseményre, aki 12 évesen már túl van 250 fellépésen, zenélt már többek között Japánban, és fiatal kora ellenére több formáció tagjaként is helytállt már. 4 évesen kezdett dobleckéket venni, ma pedig a világ egyik legfiatalabb dobosaként, szólóban és csapatban egyaránt tevékenykedik és megmutatja hogyan pergeti a dobverőt zenekarával, a Crocodile Rockkal július 13-án.

EFOTT – Csak szabadon…

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghosszabbítják Az Inkák Aranya kiállítást

  Meghosszabbítják Az Inkák Aranya kiállítást

  A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők 2019. október 13-ig meghosszabbítják Az Inkák Aranya kiállítás nyitva tartását. A letűnt, titokzatos birodalom kincseit bemutató tárlat márciusban nyitotta meg kapuit és eredetileg nyár végéig várta volna a látogatókat a belvárosi Komplexben.

 • Music Fm a LUPÁN

  Music Fm a LUPÁN

  Újra éled az idén év elején megszűnt Music Fm, ha nem is az éterben, de a rádió egykori DJ-i Budapest tengerpartjának legújabb helyszínén, a Takarék Beachen hétvégnte pakolják majd a lemezeket.

 • A legnagyobb hazai fesztiválok között a Campus

  A legnagyobb hazai fesztiválok között a Campus

  A Campus Fesztivál az elmúlt években már bebizonyította, hogy a minőségi kultúra, a kiegyensúlyozott színvonal, a zenei sokszínűség jellemzi, ezzel idén is bekerült a minősített európai fesztiválok közé.