EUR: 334,94 Ft
CHF: 307,92 Ft
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Egyéb Szeged

Egy életen át játszani

Gyermeknap alkalmából színes programokkal várták a szegedi kulturális intézmények és közgyűjtemények a családokat, a kicsiket és a nagyokat – hiszen játszani az egész életen át kell és érdemes.

A Móra múzeum rókás játszóházat szervezett, ahol aranyos játékokat, figurákat alkothattak a résztvevők: rókabábok, színes nemezfigurák, formázható lufifejek, ügyességi játékok és vidám színezők készültek a szorgos kezek munkája nyomán. A Reök-palota előtt A Notre Dame-i toronyőr elevenedett meg, az érdeklődők többek között megfesthették a francia katedrális rózsaablakát.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.