2019. július 22., hétfő
Magdolna

Egyéb Hódmezővásárhely

Éjszakai átmozgatásból jeles!

Több helyszínen is gyöngyöztek a homlokok a közelmúltban Hódmezővásárhelyen. A III. Mozgás Éjszakája elnevezésű rendezvényen a város több pontján hódolhattak a legkülönfélébb sportoknak az érdeklődök. Biciklitúra, lövészet, kosárlabda, piloxing és edzőtermi programok is szerepeltek a kínálatban.

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ előtt kezdődött a program, ahol a köszöntőbeszédek után, a sportegyesületek mutatkoztak be a nagyérdeműnek.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.