EUR: 323,16 Ft
CHF: 287,79 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Eladó Debbie Reynolds és Carrie Fisher közös otthona

Eladó Debbie Reynolds és lánya, Carrie Fisher Beverly Hills-i közös otthona, a színésznők személyes holmijára és emléktárgyaira pedig szeptemberben licitálhatnak az érdeklődők.

Az 1928-ban épült ingatlant, amelyhez medence, teniszpálya és vendégház is tartozik – Fisher az utóbbiban élt évekig -, 18 millió dollárért (ötmilliárd forintért) árulják.


A Profiles in History árverési ház közlése szerint a szeptember 23-án kezdődő, többnapos Los Angeles-i aukció tételei között szerepel Fisher 1978-as Leia hercegnős akciófigurája eredeti csomagolásában, A Jedi visszatér forgatásán használt pihenőszéke, valamint Reynolds levendulaszínű ruhája, amelyet az Ének az esőben című filmklasszikusban viselt.

“Az édesanyám és a testvérem rendkívül jó érzékkel megáldott gyűjtők voltak, akik lenyűgöző és szerteágazó kollekcióra tettek szert az életük folyamán” – fogalmazott közleményében Todd Fisher.


Hozzátette: “édesanyám kívánságának eleget téve most úgy döntöttünk, hogy a csodálatos gyűjteményük egy részét megosztjuk a barátaikkal és a rajongóikkal”.

Az aukción több mint 1500 tételre licitálhatnak az érdeklődők.

A 60 éves Fisher, a Star Wars-filmek sztárja tavaly decemberben halt meg egy Los-Angeles-i kórházban. Édesanyja, a 84 éves Reynolds egy nappal később hunyt el.

Egy igazi színészlegenda távozott közülünk:

Kapcsolódó Cikkek

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.

 • Gergely az új pókerkirály

  Gergely az új pókerkirály

  Vasárnap éjszaka véget ért Magyarország legrangosabb pókerversenye, a Las Vegas Casino Atrium Eurocenterben megrendezett Budapest Poker Open.