EUR: 335,09 Ft
CHF: 308,08 Ft
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Extra

Eladó Debbie Reynolds és Carrie Fisher közös otthona

Eladó Debbie Reynolds és lánya, Carrie Fisher Beverly Hills-i közös otthona, a színésznők személyes holmijára és emléktárgyaira pedig szeptemberben licitálhatnak az érdeklődők.

Az 1928-ban épült ingatlant, amelyhez medence, teniszpálya és vendégház is tartozik – Fisher az utóbbiban élt évekig -, 18 millió dollárért (ötmilliárd forintért) árulják.


A Profiles in History árverési ház közlése szerint a szeptember 23-án kezdődő, többnapos Los Angeles-i aukció tételei között szerepel Fisher 1978-as Leia hercegnős akciófigurája eredeti csomagolásában, A Jedi visszatér forgatásán használt pihenőszéke, valamint Reynolds levendulaszínű ruhája, amelyet az Ének az esőben című filmklasszikusban viselt.

“Az édesanyám és a testvérem rendkívül jó érzékkel megáldott gyűjtők voltak, akik lenyűgöző és szerteágazó kollekcióra tettek szert az életük folyamán” – fogalmazott közleményében Todd Fisher.


Hozzátette: “édesanyám kívánságának eleget téve most úgy döntöttünk, hogy a csodálatos gyűjteményük egy részét megosztjuk a barátaikkal és a rajongóikkal”.

Az aukción több mint 1500 tételre licitálhatnak az érdeklődők.

A 60 éves Fisher, a Star Wars-filmek sztárja tavaly decemberben halt meg egy Los-Angeles-i kórházban. Édesanyja, a 84 éves Reynolds egy nappal később hunyt el.

Egy igazi színészlegenda távozott közülünk:

Kapcsolódó Cikkek

  • Ünnepel a Jóbarátok

    Ünnepel a Jóbarátok

    Tegnap volt huszonöt éve, hogy elindult az egyik legnépszerűbb amerikai sorozat, a Jóbarátok. A hat főszereplő, Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler és Ross mindennapjait tíz évig, összesen 236 epizódon át követhettük.

  • Börtönbe megy a született feleség

    Börtönbe megy a született feleség

    A bostoni bíróság úgy döntött, hogy tizennégy napra börtönbe kell vonulnia Felicity Huffman amerikai színésznőnek azért, mert köze volt egy egyetemi kenőpénzes botrányhoz.