EUR: 324,87 Ft
CHF: 294,84 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Extra

Majdnem megbírságolták Osztert, mert elbóbiskolt a tárgyalásán

Kedden folytatódik Oszter Sándor tárgyalássorozata, akinek a viselkedése legutóbb is kiverte a biztosítékot a Budapest Környéki Törvényszéken. A színésznek pénteken ismét befolyással való üzérkedés ügyében kellett bíróság elé állnia, ő azonban a tárgyalás közepén egyszerűen elaludt.

Fotó: Mészáros Diána

Éppen csak nem horkolt Oszter Sándor a pénteki tárgyaláson, amikor pedig a bíró felszólította, hogy ne aludjon, a színész magyarázkodni kezdett, hogy miért szendergett. Mint kiderült, felesége, Failoni Donatella súlyos balesetet szenvedett balatoni nyaralójukban. A zongoraművész kertészkedés közben elesett, hat bordája eltört. Oszter és felesége külön háztartásban élnek, míg a színész Diósjenőn, a vadászkastélyban, addig Donatella a toszkán hangulatot idéző balatoni nyaralójukban tölti a nyarat.


Az út igen hosszú, a színész valószínűleg egész éjszaka vezetett, ráadásul a vidéki kórházból érkezett a tárgyalásra, és annak végeztével oda is ment vissza. Oszter erre hivatkozva mondta, hogy nem tudta magát kipihenni, mielőtt a fővárosba jött és a bíróság elé állt. A bíró felszólította, ha ismét elalszik, akkor meg kell ismételni a hallottakat, így akadályozza a munkát, amiért akár bírságot is kaphat. – Megértem a helyzetét, ám ez nem színház, ha álmos, igyon egy kávét a bíróság büféjében – jelentette ki a bíró.

Oszter Sándor nem először okozott fennakadást a bíróság munkájában. Legutóbb többször rá kellett szólni, hogy ne kiabáljon, miközben a bíró őt kérdezi, valamint arra is volt már példa, hogy fél órát várt rá az egész tárgyalóterem, ugyanis dugóba keveredett. A Lokál kereste Oszter Sándort, hogy felesége hogylétéről érdeklődjünk, de lapzártánkig nem vette fel a telefont. A színész pere ma folytatódik.


Befolyással való üzérkedéssel vádolják

Az ügy iratai szerint Oszter Sándor és a többi vádlott a szökésben lévő híres fogathajtó üzletembernek, V. T. T.-nek összesen mintegy ötvenmillió forintért cserébe segítséget ajánlottak, mondván, a férfi korábbi adócsalási ügyéből kimosdatják: megkennek bírókat és megszerzik azokat az elmeorvosi papírokat, amelyekkel a férfi szabadlábon védekezhet.

Eddig ezeket írta a Lokál Oszter Sándorról:

Kapcsolódó Cikkek