EUR: 324,11 Ft
CHF: 292,14 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Egyéb

Elsírta magát Bárdosi

Egy igazi macsó vallomása csalt elő könnyeket Bárdosi Sanyi szeméből, aki a szerzőnek, egyben barátjának könyvbemutatója miatt látogatott ki az Ünnepi Könyvhétre szombat délután. A kemény fiúk is sírnak néha című könyvét dedikálta Fehér György, akinek a kötetén még a olimpiai ezüstérmes birkózó is meghatódott.

A dedikálásra várakozók között tűnt fel Bárdosi Sándor, és egy percig sem titkolta, mennyire büszke arra, hogy György a book24.hu által szervezett dedikáláson tisztelte meg a könyvével.


A szerzővel több mint tíz éve tartó barátságban lévő Bárdosi egyhetes csemetéjét otthon hagyva, kisfiával látogatott ki a Vörösmarty térre, hogy személyesen vegye át Fehér György könyvét.

Először a barátom apukáját ismertem meg, idősebb Bárdosi Sándort, aki birkózó bíróként tevékenykedik mind a mai napig. Általa barátkoztunk össze réges-régen Sanyival – György, a Kemény fiúk is sírnak néha című kötete dedikálásán. „Mit szórakozol? – csodálkozott a barátom, amikor elárultam neki, hogy milyen témáról szól a könyvem – elevenítette fel Sanyi reakcióját Fehér György.


A szerző szerint Bárdosi azért is lepődött meg a könyv témája hallatán, mert az írótól eddig sporttal foglalkozó könyvek voltak megszokottak, ellentétben ezzel a művel, amely mélyebb lélektani témákat feszeget. A sportoló egy percig sem leplezte barátja előtt, hogy mérhetetlenül büszke rá, még a szeme is könnybe lábadt, amikor kézhez kapta a dedikált regényt.

Sanyi egy igazi kemény élsportoló, akiről a legtöbben azt gondolják, egy igazi macsó. Pedig akik közel állnak hozzá és ismerik, tudják, hogy valójában kenyérre lehet kenni, annyira kedves srác, ráadásul hatalmas szíve van – méltatta barátját a szerző, aki végtelenül büszke arra, hogy Bárdosi Sándor szemébe könnyeket tudott csalni az írásával.

Kapcsolódó Cikkek